Blog #45 van uitputtende herinnering naar jouw vrije kracht

Blog #45 van uitputtende herinnering naar jouw vrije kracht

Een uitputtende pijnlijke herinnering drijft boven: “Toen ik begon te begrijpen dat ik een baan nodig had om het nodige geld te verdienen solliciteerde ik. Er waren weinig banen beschikbaar, toch maakte ik me geen zorgen want ik had al nieuwe low budget natuur-reisplannen”.

“Leven we nog voluit? Waar is ons vrije leven?” De vier mannen zitten bijeen na een heerlijke wandeling in een prachtig natuurgebied. Na hun gezellige en heerlijke avondmaal komen de herinneringen aan hun gezamenlijke vakanties boven; hun lange avonturen in het buitenland. 

Roy moest zijn schrik verbergen toen een enthousiaste stem aan de andere kant van de lijn hem vertelde dat hij die baan kreeg. Daar gingen al zijn volgende natuur-reisplannen...

Roy dacht dat hij geen keuze had en voelde zich opgesloten, gekweld en gevangen in het stramien van zijn baan. De sleur van alle dag verslond gaandeweg zijn levensvreugde en -tijd. Ongeveer evenzo verging het alle 4 de vrienden. Hun besluit na de armoe in hun jeugd was onbewust genomen. Ze verdienden alle heel goed maar leefden niet meer avontuurlijk en voluit.

HERINNERING IS EEN VORM VAN ONTMOETEN MET JEZELF

De ouders van deze na-oorlogse generatie gaven hun kinderen het voorbeeld. Zij waren de zich niet ontziende arme en harde werkers voor de opbouw van hun maatschappij. 

Heb jij ook van die leuke jeugdherinneringen die plotseling ophielden? Houd je die lastige buikpijn, belemmeringen en belastende meegenomen overtuigingen van anderen in jouw ”vergeet-hoekje”? Ben je humeurig, uitgeput en protesteert je lichaam? Houdt jouw bedrijf je in haar bijna wurgende greep met slapeloze nachten? Weet je niet precies waar jouw weerstand uit voort komt? 

Natuurlijk kan het anders en kan je voluit en vrij leven. Je hebt altijd keuze als je zorgt dat er ruimte voor jouw ziel is om zich te ontwikkelen. 

Je hebt ruimte nodig om tot innerlijke beweeglijke rust te komen. Van daaruit kunnen prachtige beslissingen groeien om de beste en gezonde versie van jezelf te zijn. 

Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik help je naar jouw eigen authentieke kracht. Regressie combineer ik vaak met voedings adviezen en klankheling.

Stel je voor:

 • hoe fijn je met plezier en ontspannen werkt.
 • Je kent jezelf en geeft jouw ziel en lichaam ruimte en beweging
 • Je staat op na verkwikkende slaap en je lichaam voelt energiek
 • Je hebt tijd voor gezelligheid met jezelf en omgeving
 


Klankschalen hebben bijzondere trillingen waarmee ze je aan ruimte en rust helpen en niet alleen voor dat moment. De positieve werking van de trillingen van mijn klankschalen en -healings galmt soms vele weken na in de organen. Daar doe je je voordeel mee. De meesten van mijn oude klankschalen werden in Tibet en omgeving handgemaakt. Ze bestaan uit een verbinding van 7 metalen die ieder hun eigen trilling hebben. Door die verbinding maken ze de prachtige boventonen die lang aanhouden. Ze werden gebruikt als schaal voor voedsel, als muziek instrument , voor rituelen en in tempels.Omdat ik pas jarig ben geweest besloot ik een feestaanbieding te maken In augustus. Ik ontmoet jou graag op een van de data.klankhealing

SPECIALE FEESTELIJKE ZOMER AANBIEDING LIVE IN HOOGE MIERDE

KLANK HEALING; EEN HEERLIJKE ONTSPANNING

We maken jouw reis met max. 5 personen of één op één.

 • 5 personen op zaterdag 5, 12 of 19 augustus om 14:00 uur 
 • 5 personen op donderdag 3, 10 of 17 augustus om 19:30 u. 
 • 1 persoon op woensdag 9 of 16 augustus (10:00 uur of 14:00 uur)

 FEESTPRIJS van 107 euro voor 27.50 EURO p.p.

 Ticket uiterlijk een week voor aanvang.: 


    bestel hier je ticket   

Tip: gemakkelijke kleding 

Tip: ook op aanvraag te combineren met gratis vrijblijvend gesprek. HIER ZIJN 3 TIPS om uitgeputte herinnering te veranderen in jouw vrije kracht:

Tip 1. ELEKTRONICA : Elektrostress wordt veroorzaakt door de vele elektrische apparaten die ons zelfs in onze slaapkamer omringen, maar ook de mobieltjes, Wifi en AI. Geef jezelf elke dag ruimte door liefst een paar uur af te schakelen van alle apparatuur en ban alle elektronica uit je slaapkamer. Inmiddels is ook wetenschappelijk bekend dat ons lichaam en geest last ondervinden van elektrostress. Ja zelfs erkent het WHO stralingsgevoeligheid! 

Tip 2. JOUW AGENDA: Jouw agenda digitaal, op papier of in je hoofd is je eigen creatie. In je hoofd dat doen we liever niet meer want onze hersens hebben het al druk genoeg. Behandel jouw agenda met respect en ruim haar elke dag op. Leuk om te zien wat je gedaan hebt en wat over blijft staat netjes genoteerd voor jullie volgende dag. 

Tip 3. JOUW ONTWIKKELING: Neem de tijd en ga 5 minuten rustig zitten. Je spreekt met jezelf af dat je iets leuks gaat doen (wat haalbaar is). De éérste impuls die in je op komt ga je doen. Voorwaarde: je denkt er niet over na maar doet het! Je laat je verrassen door de ontwikkeling die zich speciaal voor jou ontvouwt. In elk geval zal je ervan genieten, of het leuk uit pakt of niet. Afgesproken?

NU BEN IK BENIEUWD:

Ik ben heel benieuwd welke van de 3 tips jij het belangrijkste vindt en waarom. Je maakt me blij met jouw commentaar met reden hier onder. 

Ik hoop je gauw te ontmoeten, deel gerust deze blog met jouw relaties op LinkedIn EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk 😊 

10-4

Hartegroet, 

Marianne Witmer 

Verbindende probleemoplosser voor jouw levensgeluk.

Regressie- en reïncarnatietherapeut, Holistische Transitiecoach, Expert Energie & Voeding. Met mijn O.E.R.M.E.S.S. methode help ik je snel van onrust, buikpijn, slapeloze nachten en piekeren af. Als creatieve leider kom jij op nummer 1. Met meer tijd voor jezelf, gezond en energiek genereer je met gemak meer winst in jouw onderneming . 


Ik geloof dat we een Krachtige en Liefdevolle Wereld creëren door ons authentieke wezen te herkennen, onze eigen GENEESKRACHT te hervinden, te laten groeien en met onze hartkracht in verbinding te ondernemen. 

Ik beloof dat we onze Online en Offline Netwerken opbouwen en onderhouden voor Duurzame en lange termijn win-win relaties, voor onze gezamenlijke GEZONDHEID en Mondiaal leven en ondernemen VANUIT HET HART. 

Mijn missie is om ieder jaar 500 moeders met een Onderneming te helpen naar meer en blijvende Gezondheid, meer Inspiratie, Creativiteit en Leiderschap, om energiek Meer Winst met hun Bedrijf te genereren. 

Maak je Sterk en Vier je Zegeningen, Elke Dag.   

marianne witmer
Door

marianne witmer

op 01 Aug 2023

😊

Reactie plaatsen