REGRESSIE THERAPIE

“Wat, help jij me met regressie therapie van mijn overgewicht, buikpijn en hoofdpijn af?” 


Dit roept de afgematte moeder verbaasd uit. Ze loopt er al lang mee en kan het zich nog niet voorstellen dat ze er echt vanaf kan komen. Ik leg haar uit dat er onder haar overgewicht, angsten, hoofdpijn en buikpijn vaak onnodige aannames en oude overtuigingen liggen.


Herken jij je hierin?


Wat ik vaak mee maak is dat je bijna vanzelfsprekend naar vroegere regels en aannames bent gaan leven. Je bouwt onwillekeurig weerstanden op als het leven anders van je vraagt. Je lichaam waarschuwt. Als je  niet naar die waarschuwingen luistert waarschuwt het nog harder.


Zo ontstaan jouw fysieke en mentale kwalen en klachten. Je ziet nog niet dat jouw problemen in verband staan met jouw klachten. Die  klachtenworden ook nog erger naarmate je de liefdevolle waarschuwingen van jouw lichaam negeert. Als je er niets aan verandert ga je aan pilletjes denken. Je hebt geen zin in pilletjes  maar lekker slapen en uitgerust wakker worden doe je ook allang niet meer en daar snak je naar. 


Hoe vind ik de oplossing?


Die vind je meestal niet alleen. Zo lang je niet naar de oorzaak gaat blijft bijvoorbeeld je hoofd protesteren, de pijn groter maken en je buik blijft je waarschuwen. Dit is een voorbeeld van jouw blinde vlek; jouw onderbewuste. Het is jouw “ik weet het niet” plek. Die zit verborgen onder bijvoorbeeld overgewicht, hoofdpijn en buikpijn.


Samen  zoeken wij naar jouw nu nog onbewuste redenen van je buikpijn. Zodra we Jouw redenen vinden, lossen we jouw problemen een voor een op. De oorzaak en redenen achter jouw pijn zoeken we in jouw verleden. Soms tot aan je kindertijd of geboorte toe. 


Terug gaan in de tijd heet regressie.


Dit is hoe het voor moeder Nila werkte en ook jij leest dit niet voor niets. Op die manier kan ik jou ook helpen bij klachten als: slecht slapen, overgewicht, moe, hoofdpijn en buikpijn en nog vele andere klachten. We kunnen bijvoorbeeld met regressie werken. Ik zal je uitleggen hoe dat in zijn werk gaat.

Wat is regressie?

Regressie is letterlijk terug gaan in de tijd tot aan je geboorte in jouw huidige leven. In jouw verleden gaan we jouw specifieke problemen oplossen. Daarna is het in het heden niet meer nodig en het verdwijnt.


Onze eerste afspraak  

We zitten gezellig met een kopje kruidenthee in mijn werkkamer en houden een uitgebreid voorgesprek. Per sessie of (voor)gesprek werk ik maximaal 1.5 uur en bij voorkeur op mijn locatie. Samen bepalen wij jouw doelen.


Ik leg je onder andere uit dat we samen  jouw doel kunnen bereiken. We maken samen jouw reis. We onderzoeken de verschillende lagen van jouw innerlijk onderbewustzijn en de thema’s die zich aandienen. Het is jouw eigen zelfhelend vermogen dat ik aanspreek met gewone Nederlandse taal volgens NLP (neuro linguïstic programming).


Jouw blinde vlekken vinden we dankzij mijn professionele vraagstelling. Je krijgt heldere inzichten over jezelf, het hele gebeuren en waarom je toen zo reageerde. Je hebt nu een keuze en je baant je letterlijk een nieuw pad met nieuwe reacties op dezelfde levens triggers.


Met deze manier van werken heb je helemaal geen pillen of chemie nodig


Elke sessie stellen we opnieuw jouw doel voor die sessie helder. Zodra het haalbare doel van jouw reis helder is kan je zittend verder of je gaat liggen. Je bent klaar om jouw reis in regressie te beginnen.


Regressie betekent dat we terug in de tijd gaan. Je zal misschien even mogen wennen aan mijn vragen , maar na verloop van tijd voel je hoe comfortabel het voor je is dat je niks hoeft te doen en dat je reis samen met mij verder vanzelf gaat.


Ik stel je mijn specifieke vragen die ik richt op reeds bewuste gebeurtenissen in dit leven. Toch kan je je verbazen over jouw antwoorden. Jouw antwoorden komen uit jouw diep verborgen werkelijke waarheid zonder -of in elk geval met minder - tegenwerking van jouw gebruikelijke controle. Je beleeft alles bewust wat aan de oppervlakte komt en je weet wat je zegt.


Dit is jouw helende reis; jouw buikpijn, slapeloze nachten en andere oude shit ( en thema) mag je achter je laten want daar komt nu rust en inzicht voor in de plaats. Jouw reis vindt plaats op diverse lagen in je bewustzijn èn onderbewustzijn in je huidige leven.


Veel klachten en problemen in het huidige leven kunnen wij door middel van regressie oplossen in de volgende gebieden: 


▄ Mentaal gebied (denken)

▄ Emotioneel gebied (gevoel en emoties)

▄ Somatisch gebied (fysiek)

▄ Spirituele gebied (ook op zielsniveau)


Jouw verbinding  Vanuit jouw hart en ziel. 


Je maakt tijdens de sessies verbinding van jouw dagelijkse bewustzijn met je minder controlerende bewustzijn vanuit jouw hart en ziel.

Tijdens de beleving van jouw thema’s is het alsof je een interessant en spannend boek leest. Dit boek wil je niet meer neerleggen voordat het uit is. 


Ik werk met NLP vragen, zonder hypnose. Tijdens de sessie ben je ook volledig in je dagelijkse bewustzijn en we  zijn tegelijkertijd in gesprek op een dieper niveau.


We kunnen er ook  voor kiezen om te werken met reïncarnatie therapie. Klik  hieronder voor meer uitleg.

Annik Meulemans

Digital Transformation

Cybersecurity

Marianne dringt door tot de kern van de oorzaak

Ik ken Marianne als een empathisch en liefdevol persoon.
Door een gesprek kan zij al snel aanvoelen waar er geen evenwicht is.

Voor ik haar kende was ik constant aan het werken en nam ik geen tijd voor mezelf.

Zij heeft mij geleerd goed voor mezelf te zorgen, te ademhalen, rust in te lassen en te kiezen voor energierijke voeding.

Marianne kent heel veel over voeding, energiebalans, de natuur en het leven in het algemeen.
Haar blogs zijn waardevol en een aanrader om te lezen.

Ik beveel Marianne aan als coach omdat:
- zij je de weg toont naar de beste versie van jezelf
- zij doordringt tot de kern van de oorzaak
- je enorm veel bijleert

Maaike de Valk

 Go with the flow 

coaching

Marianne ziet direct waar het probleem zit

Marianne is invoelend, luister goed en ziet direct in waar het probleem zit en of ze daarbij kan helpen.

Ik beveel Marianne aan omdat:
1 ze de rust zelve is tijdens het gesprek
2 ze snel doorheeft wat jij nodig hebt, de vinger op de zere plek
3 ze heel toegankelijk is

Chantal Langebach

Neo Vital Nutrition

Ik beveel marianne aan als groeicoach en mentor

Voordat ik via Zoom met marianne witmer in contact kwam was ik een connectie op LinkedIN en reageerde regelmatig op elkaars posts.
Nu ik met haar gewerkt heb, heb ik veel beter inzicht gekregen op mezelf! wie ben ik nou echt en hoe kan ik dit doorzetten in privé en zakelijk. Vind het ook erg prettig dat alles ter zaken komt, zodat alles ook besproken kan worden.

Ik beveel daarom marianne aan als groeicoach en mentor want:

1) je krijgt veel beter inzicht in jezelf
2) je kunt met iemand praten die geen oordeel heeft over jouw verhaal
3) je leert hoe je ook kunt gaan met bepaalde problemen die je ervaart

al met al, een echte aanrader

 ****

Over mij

Als regressie- en reïncarnatietherapeut en expert vitaliteit en voeding heb ik gekozen voor gezonde voeding en regressie/ reïncarnatietherapie. Dat kwam doordat mijn goedbedoelende ouders en hun omgeving alleen reguliere medicatie en het gangbare voedsel kenden.


Mijn toenmalige slechthorendheid bleek niet opgelost te zijn na het knippen van mijn amandelen en ook niet door de kobalt bestralingen die volgden.


De medicatie voor jeugd-reuma leverde me een afstervende huid van mijn rechter hand op. Dit bleek een kwikvergiftiging te zijn.

Mijn gevoelige zenuwstelsel werd onderdrukt met medicijnen. Ik sufte weg en had tot mijn 25e jaar moeite met leren en concentreren. 

Nieuwe kansen

Toen ik op kamers ging ontdekte ik dat er biologische voeding bestond. In die tijd was natuurvoeding tamelijk onbekend. 


De winkel bestond uit een schuur met grote zakken graan en zelfbediening. Biologische voeding bleek voor mij medicinaal te werken volgens Yin Yang principes. 


De onderdrukkende pillen zei ik vaarwel (op eigen risico) en Ik kon me langzaam aan weer concentreren, spijsvertering verbeterde en kwaaltjes verminderden. 


Overtuigd volgde ik mijn opleiding in de Macrobiotische voedingsleer en filosofie aan het Oost West Centrum in Antwerpen. Koken voor zieken en shiatsu massage werden mijn passie.


Ondertussen ontdekte ik dat er oorzaken zaten onder steeds terugkerende belemmeringen in mijn leven. 


Doordat mijn overtuigingen als onder andere een klein zelfbeeld me in de weg zaten, had ik problemen met mijn werk. Ik vergat mezelf terwijl ik voor iedereen klaar stond.


Veel van mijn oude aannames leerde ik ontmaskeren in de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut van de Stichting Reïncarnatietherapie Nederland te Amsterdam. Mijn diploma mocht ik ontvangen in 1992.

Over mij

Als regressie- en reïncarnatietherapeut en expert vitaliteit en voeding heb ik gekozen voor gezonde voeding, regressie en reïncarnatietherapie. Dat kwam doordat mijn goed bedoelende ouders en hun omgeving alleen reguliere medicatie en het gangbare voedsel kenden.


Mijn toenmalige slechthorendheid bleek niet opgelost te zijn na het knippen van mijn amandelen en ook niet door de kobalt bestralingen die volgden.


De medicatie voor mijn jeugdreuma leverde me een afstervende huid van mijn rechter hand op. Dit bleek een kwikvergiftiging te zijn.


Mijn gevoelige zenuwstelsel werd onderdrukt met medicijnen. Ik sufte weg en had tot mijn 25e jaar moeite met leren en concentreren. 


bij over mij

Nieuwe kansen

Eenmaal op kamers ontdekte ik biologische voeding. Volgens Yin Yang principes werkte dit medicinaal bij mij. 


De onderdrukkende pillen zei ik vaarwel (op eigen risico) en Ik kon me langzaam aan weer concentreren, spijsvertering verbeterde en kwaaltjes verminderden. 


Overtuigd volgde ik mijn opleiding in de Macrobiotische voedingsleer en filosofie aan het Oost West Centrum in Antwerpen. Koken voor zieken en shiatsu massage werden mijn passie.


Ondertussen ontdekte ik dat er oorzaken zaten onder steeds terugkerende belemmeringen in mijn leven. 

Doordat mijn overtuigingen als onder andere een klein zelfbeeld me in de weg zaten, had ik problemen met mijn werk en omgeving. Ik vergat mezelf terwijl ik voor iedereen klaar stond.


Veel van mijn oude aannames leerde ik ontmaskeren in de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut van de Stichting Reïncarnatietherapie Nederland te Amsterdam. Mijn diploma mocht ik ontvangen in 1992.

 Als professionele regressie- en reïncarnatietherapeut help ik jou nu ook om je mentale innerlijke ballast en fysieke ongemakken op te ruimen. 


Als basis voor jouw hormoonbalans blijkt mijn biologische voedings advies  bij mijn meeste  cliënten een prachtige combinatie te zijn met regressie . 


Je bent welkom om samen met mij jouw innerlijke reis te maken naar de beste versie van jezelf.


Voor rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.


Maak snel jouw gratis  zoomafspraak en druk meteen op de knop hier onder:

ANTWOORDEN OP VRAGEN DIE IK VAAK KRIJG:

Moet ik geloven in reïncarnatie?

Je hoeft niet eens te geloven in reïncarnatie.De manier waarop wij in verbinding reizen doet haar werk ook zonder jouw geloof. Je zult overtuigd zijn door jouw eigen gevoelens die je beleeft in jouw sessies. Jouw gevoelens zijn altijd waar. Wat je denkt en jezelf vertelt komt niet altijd overeen met jouw echte innerlijke waarheid.

Wanneer regressie- /reïncarnatietherapie?

Naar gelang de soort van jouw vraag, doelenwens en situatie maken we onze keuze. Heb je nog geen ervaring op beide gebieden, dan beginnen we met regressie. Vraag mij gerust voor jouw persoonlijke keuze en situatie.

Kan ik na een sessie meteen weer gewoon naar huis?

De sessie is altijd afgerond en jij bent weer helemaal in het hier en nu om gewoon naar huis te gaan. Jouw dag-bewustzijn heeft wat tijd nodig om het geleerde in de sessies te verwerken. Ik raad je altijd aan om jezelf de ruimte te geven om het resultaat goed te laten bezinken en zo mogelijk meteen je opdracht die je mee kreeg uit te voeren. Sommige mensen voelen zich wat loom en gaan een uurtje slapen om verkwikt op te staan. Je doet er zeker goed aan om enkele uren geen zwaar lichamelijk werk of denkwerk te doen.

Hoe denkt de omgeving over mijn keuze voor regressie sessies?

Reacties kunnen heel divers zijn van afkeuren tot stimuleren van jouw dappere keuze.
Jij voelt zelf wel aan wie je het wel of beter (nog) niet zult vertellen.
Dankzij jouw regressiesessies groei je in je kracht waardoor je minder of geen last zult hebben van wat anderen denken of er van vinden.

Welk resultaat kan ik met regressie boeken?

Met de regressiemethode pakken we jouw klachten en emoties op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gebied aan voor zover dit zijn oorzaak lijkt te hebben in jouw huidige leven. Als de oorzaak in je huidige leven lag, kunnen de behandelde klachten voorgoed verdwenen zijn. Je hebt dan rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.

Welk resultaat kan ik met reïncarnatietherapie boeken?

Met reïncarnatietherapie reizen we ook via de regressiemethode. Als we in regressie je klachten nog niet helemaal oplosten, kan de oorzaak van jouw klachten of problemen dieper zitten. Om de angel  er uit te kunnen halen verwerk je de oorzaak van je probleem of thema onder mijn begeleiding in een of meerdere vorige levens. Je komt in mentale en fysieke balans, je kwalen genezen, je beheerst je gevoelens en emoties en je reageert dan volgens jouw innerlijke waarden.

Heb ik blijvend resultaat?

Je verwerft inzichten over jezelf en je leert ze toe te passen. Naarmate je de toepassingen afgerond hebt kunnen vele klachten, emoties, problemen en worstelingen geheel en blijvend opgelost zijn. Je kunt hierbij denken aan bijna alle problemen op Mentaal, Emotioneel, Somatisch en Spiritueel niveau. Je krijgt zoveel als je aan kan. Op het niveau waarop je gewerkt hebt is jouw diepe bewustzijn in die laag blijvend hersteld.

Wat gebeurt er als ik mij niet prettig voel in de sessie?

Het komt bijna nooit voor, maar als je je echt niet prettig voelt stel ik je gerust en kijken we samen naar wat er aan de hand is. We gaan niet over jouw grenzen. Ik help je altijd om jouw grenzen te respecteren en te bewaken. Ik begeleid je altijd zorgvuldig en liefdevol zodat je veilig de sessie af sluit.

Hoe lang duren de sessies?

Regressie sessies en het eerste gesprek duren maximaal 1,5 uur, inclusief coaching. Verlenging maximaal twee kwartier. Meerprijs per 15 minuten € 20.- exclusief btw.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De hoeveelheid benodigde sessies om jouw probleem op te lossen varieert. Het hangt af van hoe lang je er mee worstelt, jouw omstandigheden en hoeveel je aankan. In 6 sessies heb je veel opgelost, uitgewerkt en toegepast.

Wil je meteen een regressiesessie of voorgesprek boeken? Dit kan automatisch. 


Op woensdagochtend, en vrijdagochtend kan je boeken op de tijden 9:00-10:30 uur en 11:00-12:30 uur. 

 

Voor rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.


Voor een voorgesprek of regressiesessie betaal je € 141,57 (incl. btw). 

Daarna boek je meteen via de bedankbrief jouw datum.