REÏNCARNATIETHERAPIE

“Hoe help je mij door middel van reïncarnatietherapie van mijn slapeloze nachten, buikpijn en hoofdpijn af?” 


Dit zegt de moeder me terwijl ze me in haar twijfel vragend aan kijkt. Ik leg haar uit dat er onder haar angsten, slapeloze nachten, hoofdpijn, overgewicht en buikpijn soms heftige emoties en vaak oude overtuigingen liggen.


Dit zou zo ook voor jou kunnen spelen.


Wat ik vaak zie is dat je naar oude overtuigingen gaat leven waardoor je weerstanden opbouwt. Door die weerstanden ontstaan jouw fysieke en mentale kwalen en klachten. Wellicht zie jij nog niet het verband tussen jouw overtuigingen en je klachten. Jouw klachten worden ook nog steeds erger als je niet handelt naar de oplossing die nodig is. Lekker slapen en uitgerust wakker worden doe je dan allang niet meer. 


 WAT IS DE OORZAAK VAN KLACHTEN?


Zo lang je niet naar de oorzaak gaat, blijft bijvoorbeeld je buik protesteren. Jouw buik zal de pijn groter maken want zij blijft je waarschuwen. Dit is een voorbeeld van jouw blinde vlek; jouw onderbewuste. Het is jouw “ik weet het niet” plek. Die zit verborgen onder jouw oude overtuigingen en vaak ook onder het overgewicht.


Samen gaan we terug in de tijd zoeken naar jouw onbewuste redenen van bijvoorbeeld je buikpijn. We vinden samen die oorzaak. Daardoor kunnen we jouw probleem oplossen. 


Dit is hoe het voor moeder Anja werkte, maar jij leest dit nu niet voor niets. Zo kan ik jou ook helpen bij klachten als: slecht slapen, onrust, moe, hoofdpijn, overgewicht, buikpijn en nog vele andere lichamelijke en mentale klachten. Ik zal je uitleggen hoe we samenwerken en wel specifiek met reïncarnatie sessies.

WAT IS REÏNCARNATIETHERAPIE?

In reïncarnatiesessies reizen we via regressie  terug in de tijd. Ik stel vragen die je leiden naar jouw eigen innerlijke ware antwoorden. We kunnen ongelimiteerd terug in de tijd als we dat willen en afspreken.


We kunnen bijvoorbeeld terug in de tijd reizen tot we komen bij het thema dat jij in het Nu wilt veranderen. Zo komen we in een van je vorige levens waar je antwoord krijgt op je hulpvraag.


Je kan zo bijvoorbeeld ook  je geboorte in jouw huidige leven herbeleven, of daarvoor in de baarmoeder of verder terug in het bestaan tussen twee levens. De feiten die naar boven komen kunnen zeer verhelderend en aanvullend blijken te zijn.


JIJ Voelt en Beleeft

Jouw eigen ervaringen kan je heel anders beleefd hebben dan wat degenen die er bij waren er over aan jou vertellen. Alleen jij voelt en beleeft echt wat JIJ Voelt en Beleeft.


Je kan in de velden tussen leven en dood en in vorige levens de nodige traumatische ervaringen opgedaan hebben die je toen niet kon afwerken. Samen vinden wij de voor jou nog ontbrekende, verborgen delen van die gebeurtenis. Onder mijn nauwkeurige begeleiding kan je het trauma alsnog verwerken. Je ontwikkelt op die manier jouw inzicht. Dit helpt je te helen! 


Weet je dat je door zelf heling, je tegelijk ook de hele ziele-lijn van jouw voorouders heelt op die thema’s?


Dankzij jouw innerlijk werk en inzichten kom je in jouw gewenste toestand en kan jij je ontspannen. Je voelt je na een sessie vaak als herboren, lichter en gezonder. Jouw  lichaam kan zichzelf nu verder herstellen, want je energie kan weer stromen. 

Onze eerste afspraak

We zitten gezellig met een kopje kruidenthee in mijn werkkamer en houden een uitgebreid voorgesprek. Per sessie of (voor)gesprek werk ik met reïncarnatiesessies maximaal 2 uur en bij voorkeur op mijn locatie. Samen bepalen wij jouw doelen.


Ik leg je onder andere uit waardoor we samen jouw doel kunnen bereiken. We maken samen jouw reis. We onderzoeken de verschillende lagen van jouw innerlijk onderbewustzijn en de thema’s die zich aandienen. Het is jouw eigen zelfhelend vermogen dat ik aanspreek met gewone Nederlandse taal volgens NLP (neuro linguïstic programming).


Jouw blinde vlekken vinden we dankzij mijn professionele vraagstelling. Je krijgt heldere inzichten over jezelf, het hele gebeuren toen. Ontbrekende delen van die gebeurtenis komen vanzelf naar jouw bewustzijn. Jouw inzicht groeit. 


Je begint te begrijpen waarom je toen reageerde op de manier die - in jouw huidige leven - je kwalen en blokkades veroorzaakt. 


Je krijgt er nu een keuze bij en je baant je letterlijk een nieuw pad met nieuwe reacties op ongeveer dezelfde triggers in jouw huidige leven. Jouw huidige leven geeft je de kans om de door jezelf gevonden waarheid te toetsen aan de werkelijkheid.Met deze manier van werken heb je helemaal geen pillen of chemie nodig


Elke sessie stellen we opnieuw jouw doel voor die sessie vast. Zodra het haalbare doel van jouw reis helder is ben je klaar om jouw reis in vorige levens te beginnen. Als je ligt ben je onwillekeurig bereid om minder controle te houden. Mijn vragen zijn gericht op jouw onbewuste laag. 


Dit in tegenstelling tot mijn vragen die vertrekken vanuit jouw herinnering van gebeurtenissen in je huidige leven. Je beleeft alles bewust wat aan de oppervlakte komt en je weet wat je zegt.  Dat is positief voor jouw inzicht en resultaat.


Je zal misschien even mogen wennen aan mijn vragen maar na verloop van tijd voel je hoe comfortabel het voor je is dat je niks hoeft te doen en dat je reis samen met mij verder vanzelf gaat.


Het grootste verschil tussen regressie en reïncarnatie


Ik stel je mijn specifieke vragen waarop jij de meest verbazende antwoorden kunt geven. Mijn vragen zijn gericht op jouw onbewuste lagen, dus niet op je herinnering in je huidige leven. Jouw antwoorden komen uit jouw diep verborgen authentieke waarheid, zonder tegenwerking van jouw gebruikelijke controle.


Dit is jouw helende reis; jouw buikpijn, slapeloze nachten, hoofdpijn en vele andere oude shit (thema's) mag je achter je laten want daar komt nu rust en inzicht voor in de plaats. Jouw reis èn genezing vindt plaats op diverse lagen in je bewustzijn en onderbewustzijn.


Speciaal en in het bijzonder is reïncarnatietherapie geschikt 


voor hardnekkige klachten die steeds terug willen komen. Jouw bewustzijn heeft ze veilig opgeborgen omdat het toen teveel voor je geweest zou zijn om het allemaal bewust te ervaren. Bijna alle klachten en problemen kunnen wij dankzij het diepe niveau in reïncarnatietherapie oplossen in de volgende gebieden: 


▄ Mentaal gebied (denken)

▄ Emotioneel gebied (gevoel en emoties)

▄ Somatisch gebied (fysiek)

▄ Spirituele gebied (ook op zielsniveau)


Jouw verbinding  vanuit jouw hart en ziel

 

Je maakt de verbinding van jouw dagelijkse bewustzijn met je minder controlerende bewustzijn vanuit jouw hart en ziel.

Tijdens de beleving van jouw thema’s in het verre verleden is het alsof je een interessant en spannend boek leest. Dit boek wil je niet meer neerleggen voordat het uit is. 


Ik werk met NLP vragen, zonder hypnose. Tijdens de sessie ben je ook volledig in je dagelijkse bewustzijn en we  zijn tegelijkertijd in gesprek op een dieper niveau.

We kunnen er ook  voor kiezen om te werken met regressie therapie, alleen in jouw huidige leven. Klik hieronder.

Chantal Franken - de Graaf

 Image Boost 

in contact komen met jezelf

Marianne en ik kwamen met elkaar in contact via LinkedIn. Tijdens het telefoongesprek dat volgde was er een klik. Wat klonk de stem van Marianne wijs, rustig en oprecht. Erna volgde een ontmoeting en wat hebben we fijne gesprekken gehad.


Als je begeleding zoekt om weer in contact te komen met jezelf, dan kan ik Marianne van harte aanbevelen. Zij is een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Zij vraagt dóór om zaken helder te krijgen. Vanuit haar expertise op het gebied van innerlijk werk kan zij exact dàt naar boven krijgen wat jou verder helpt in je groei-behoefte op dat moment.


Ik gun het een ieder om Marianne als coach te hebben zodat je je energiek en opgeruimd voelt en je je kunt focussen op dat waar jij blij van wordt.

            Anouk Welters            

impact coach

Uit mijn hoofd en in mijn lijf

Ik heb bij Marianne een aantal sessies gedaan en daarin hebben we gewerkt rondom het thema verdriet. Ik merkte al langer dat ik veel verdriet voel, en dat ik niet altijd weet waar dat vandaan komt en of dat van mij is.


In de sessies heb ik dat verdriet doorleefd en kon ik het daarna loslaten. Daarna merkte ik dat ik makkelijker met verdrietige situaties kan omgaan en dat ik de emoties van mensen om me heen minder meeneem in mijn eigen systeem.


Ik ben nu meer in mijn lijf en uit mijn hoofd. Marianne werkt op een heel liefdevolle manier en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.

Saron van der Linden

                mediator trouwambtenaar          

Liefdevol kundig en met aandacht begeleid

Nog steeds met meZELF, maar veel meer in liefde. Dagelijks ervaarde ik signalen en dacht dat ik het wel  kon (sterker nog; ik vond dat ik het móest kunnen). Mijn lijf protesteerde veelvuldig en dat negeerde ik het liefst.


Als dat niet lukte dan ging ik strijden en soms over alle grenzen heen. Nu durf ik de signalen te ontvangen en deze te omarmen om vervolgens te onderzoeken wat het me wil zeggen.


Er zijn heel wat tranen tijdens maar zeker ook na of voor de afspraken gevloeid. Dit alles heeft een positieve invloed op mijn functioneren emotioneel, fysiek en mentaal gezien.


De wens om nog dieper te gaan en als het ware te "genezen" blijft...En gelukkig mag ik blijven leren en ontdekken met mezelf.


Deze intensere verbinding tijdens het proces heeft gemaakt dat ik een aantal stukken pijn en verdriet heb mogen oplossen.


Ik ben dankbaar voor deze verbinding met mezelf en dat Marianne mij zo liefdevol, kundig en met aandacht heeft begeleid; het heeft me verlichting gebracht!


Liefs, Saron


Over mij

Als regressie- en reïncarnatietherapeut en expert vitaliteit en voeding heb ik gekozen voor gezonde voeding en regressie/ reïncarnatietherapie. Dat kwam doordat mijn goedbedoelende ouders en hun omgeving alleen reguliere medicatie en het gangbare voedsel kenden.


Mijn toenmalige slechthorendheid bleek niet opgelost te zijn na het knippen van mijn amandelen en ook niet door de kobalt bestralingen die volgden.


De medicatie voor jeugd-reuma leverde me een afstervende huid van mijn rechter hand op. Dit bleek een kwikvergiftiging te zijn.

Mijn gevoelige zenuwstelsel werd onderdrukt met medicijnen. Ik sufte weg en had tot mijn 25e jaar moeite met leren en concentreren. 

Nieuwe kansen

Toen ik op kamers ging ontdekte ik dat er biologische voeding bestond. In die tijd was natuurvoeding tamelijk onbekend. 


De winkel bestond uit een schuur met grote zakken graan en zelfbediening. Biologische voeding bleek voor mij medicinaal te werken volgens Yin Yang principes. 


De onderdrukkende pillen zei ik vaarwel (op eigen risico) en Ik kon me langzaam aan weer concentreren, spijsvertering verbeterde en kwaaltjes verminderden. 


Overtuigd volgde ik mijn opleiding in de Macrobiotische voedingsleer en filosofie aan het Oost West Centrum in Antwerpen. Koken voor zieken en shiatsu massage werden mijn passie.


Ondertussen ontdekte ik dat er oorzaken zaten onder steeds terugkerende belemmeringen in mijn leven. 


Doordat mijn overtuigingen als onder andere een klein zelfbeeld me in de weg zaten, had ik problemen met mijn werk. Ik vergat mezelf terwijl ik voor iedereen klaar stond.


Veel van mijn oude aannames leerde ik ontmaskeren in de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut van de Stichting Reïncarnatietherapie Nederland te Amsterdam. Mijn diploma mocht ik ontvangen in 1992.

Over mij

Als regressie- en reïncarnatietherapeut en expert vitaliteit en voeding heb ik gekozen voor gezonde voeding, regressie en reïncarnatietherapie. Dat kwam doordat mijn goed be-doelende ouders en hun omgeving alleen reguliere medicatie en het gangbare voedsel kenden.


Mijn toenmalige slechthorendheid bleek niet opgelost te zijn na het knippen van mijn amandelen en ook niet door de kobalt bestralingen die volgden.


De medicatie voor mijn jeugd-reuma leverde me een afstervende huid van mijn rechter hand op. Dit bleek een kwikvergiftiging te zijn.


Mijn gevoelige zenuwstelsel werd onderdrukt met medicijnen. Ik sufte weg en had tot mijn 25e jaar moeite met leren en concentreren. 


bij over mij

Nieuwe kansen

Eenmaal op kamers ontdekte ik biologische voeding. Volgens Yin Yang principes werkte dit medicinaal bij mij. 


De onderdrukkende pillen zei ik vaarwel (op eigen risico) en Ik kon me langzaam aan weer concentreren, spijsvertering verbeterde en kwaaltjes verminderden. 


Overtuigd volgde ik mijn opleiding in de Macrobiotische voedingsleer en filosofie aan het Oost West Centrum in Antwerpen. Koken voor zieken en shiatsu massage werden mijn passie.


Ondertussen ontdekte ik dat er oorzaken zaten onder steeds terugkerende belemmeringen in mijn leven. 

Doordat mijn overtuigingen als onder andere een klein zelfbeeld me in de weg zaten, had ik problemen met mijn werk en omgeving. Ik vergat mezelf terwijl ik voor iedereen klaar stond.


Veel van mijn oude aannames leerde ik ontmaskeren in de opleiding tot regressie- en reïncarnatietherapeut van de Stichting Reïncarnatietherapie Nederland te Amsterdam. Mijn diploma mocht ik ontvangen in 1992.

Als professionele regressie- en reïncarnatietherapeut help ik jou nu ook om jouw mentale innerlijke ballast en fysieke ongemakken op te ruimen. 


Als basis voor jouw hormoonbalans blijkt mijn biologische voedings-advies bij mijn meeste  cliënten een prachtige combinatie te zijn met regressie- en reïncarnatietherapie. 


Je bent welkom om samen met mij jouw innerlijke reis te maken naar de beste versie van jezelf.


Voor rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.


Maak snel jouw gratis  zoomafspraak en druk meteen hier onder:

ANTWOORDEN OP VRAGEN DIE IK VAAK KRIJG:

Moet ik geloven in reïncarnatie?

Je hoeft niet eens te geloven in reïncarnatie. De manier waarop wij in verbinding reizen doet haar werk ook zonder jouw geloof. Je zult overtuigd zijn door jouw eigen gevoelens die je beleeft in jouw sessies. Jouw gevoelens zijn altijd waar. Soms twijfelt iemand tijdens de sessie aan de echtheid van wat er gebeurt. Zie het dan symbolisch. Het gaat om de echtheid van jouw authentieke Zelf. Wat je dagelijks denkt en jezelf vertelt komt niet altijd overeen met jouw werkelijke, innerlijke waarheid in de sessies.

Wanneer kiezen we voor regressie-  en wanneer voor reïncarnatietherapie?

Naar gelang de soort van jouw vraag, doelenwens en situatie maken we onze keuze. Heb je nog geen ervaring op beide gebieden, dan beginnen we met regressie.

Kan ik na een sessie meteen weer gewoon naar huis?

De sessie is altijd afgerond en jij bent weer helemaal in het hier en nu om gewoon naar huis te gaan. Jouw dag-bewustzijn heeft wat tijd nodig om het geleerde in de sessies te verwerken. Ik raad je altijd aan om jezelf de ruimte te geven om het resultaat goed te laten bezinken en zo mogelijk meteen je opdracht die je mee kreeg uit te voeren. Sommige mensen voelen zich wat loom en gaan een uurtje slapen om verkwikt op te staan. Je doet er zeker goed aan om enkele uren geen zwaar lichamelijk werk of denkwerk te doen.

Hoe reageert de omgeving op mijn keuze voor regressie/reïncarnatie sessies?

Reacties kunnen heel divers zijn van afkeuren tot stimuleren van jouw dappere keuze.
Jij voelt zelf wel aan wie je het wel of beter (nog) niet zult vertellen.
Dankzij jouw regressiesessies groei je in je kracht waardoor je minder of geen last zult hebben van wat anderen denken of wat ze ervan vinden.

Welk resultaat kan ik met regressie boeken?

Met de regressiemethode pakken we jouw klachten en emoties op mentaal en/of fysiek gebied aan voor zover dit zijn oorzaak lijkt te hebben in jouw huidige leven. Als de oorzaak in je huidige leven lag, kunnen de behandelde klachten voorgoed verdwenen zijn. Je hebt rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.

Welk resultaat kan ik met reïncarnatietherapie boeken?

Met reïncarnatietherapie reizen we via de regressiemethode. Als we in regressie je klachten nog niet helemaal oplosten, kan de oorzaak van jouw klachten of problemen dieper zitten. Om de angel  er uit te kunnen halen verwerk je de oorzaak van je probleem of thema onder mijn begeleiding in een of meerdere vorige levens. Je komt in mentale en fysieke balans, je kwalen genezen, je beheerst je gevoelens en emoties en je reageert voortaan volgens jouw authentieke innerlijke waarden en je voelt je als herboren.

Heb ik blijvend resultaat?

Je verwerft inzichten over jezelf en je leert ze toe te passen. Naarmate je de toepassingen afgerond hebt kunnen vele klachten, emoties, problemen en worstelingen geheel en blijvend opgelost zijn. Je kunt hierbij denken aan bijna alle problemen op Mentaal, Emotioneel, Somatisch en Spiritueel niveau. Je krijgt zoveel als je aan kan. Op het niveau waarop je gewerkt hebt is jouw diepe bewustzijn in die laag in elk geval blijvend hersteld.

Wat gebeurt er als ik mij niet prettig voel in de sessie?

Het komt bijna nooit voor, maar als je je echt niet prettig voelt stel ik je gerust en kijken we samen naar wat er aan de hand is. We gaan niet over jouw grenzen. Ik help je altijd om jouw grenzen te respecteren en te bewaken. Ik begeleid je altijd zorgvuldig en liefdevol zodat je veilig de sessie af sluit.

Hoe lang duren de sessies?

Reïncarnatiesessies duren maximaal 2 uur, inclusief het coaching gedeelte.Verlenging maximaal twee kwartier. Meerprijs per 15 minuten € 20.- exclusief btw.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De hoeveelheid benodigde sessies om jouw probleem op te lossen varieert. Het hangt af van hoe lang je er mee worstelt, jouw omstandigheden en hoeveel je aankan. In 6 sessies heb je veel opgelost, uitgewerkt en toegepast.

Wil je meteen een regressiesessie of voorgesprek boeken? Dit kan automatisch. 


Op woensdagochtend, en vrijdagochtend kan je boeken op de tijden 9:00-10:30 uur en 11:00-12:30 uur. 

 

Voor rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.


Voor een voorgesprek of regressiesessie betaal je € 141,57 (incl. btw). 

Daarna boek je meteen via de bedankbrief jouw datum.