Blog 47: IN 8 STAPPEN VAN VITAMINETEKORT NAAR RUST IN JE HOOFD EN KRACHT IN JE LIJF [ Inclusief gratis gesprek over DE magische supplementen]

Blog 47: IN 8 STAPPEN VAN VITAMINETEKORT NAAR RUST IN JE HOOFD EN KRACHT IN JE LIJF [ Inclusief gratis gesprek over DE magische supplementen]

Hoe vul je tekorten in jouw dierbare lichaam aan? Je doet al van alles aan je gezondheid en het kost bakken met geld en nog …… Dat kan heel anders met de magische supplementen die ik slechts vijf maanden geleden ontdekte en nog steeds ben ik stabiel energieker, meer gefocust en gaat mijn werk me gemakkelijk af. Dat wil jij toch ook?

Ben jij vaak moe? Wil jij jouw mooie lijn terug en 20 kg afvallen? Slaap je slecht, ben je vaak verkouden, heb je hoofdpijn, buikpijn of andere kwalen waar je vanaf wilt? Ja natuurlijk wil jij gezond zijn en energiek je werk doen.

Bij gezond zijn horen ook gezonde gedachtes die je meestal positief verwoordt. Maar hoe zit het ook al weer met jouw korte lontje als je moe bent met die disbalans in jouw hormonen?

Hormoonbalans: Je kunt jouw gezondheid, energie en hormoonbalans ondersteunen door je oude overtuigingen te veranderen met reïncarnatie- of regressietherapie. Besef wel dat jouw gezondheid in balans zich op meerdere leefgebieden bevindt.

  • Bewegen, zowel lichamelijk als geestelijk is belangrijk.
  • Wat je eet en drinkt en wanneer je eet en drinkt is belangrijk.
  • Je kunt jouw hele balans reguleren met de juiste voeding, specifiek voor jou

In het beste natuurlijke voedsel zitten tegenwoordig helaas onvoldoende voedende en beschermende stoffen. Het is belangrijk om goed te eten en over kennis te beschikken over wat je eet en drinkt.

De belasting van jouw lichaam en geest wordt steeds groter door vervuiling van je omgeving. in de lucht, de regen, de grond waarin jouw groente groeit, medicijnresten en dergelijken in kraanwater, elektrische apparaten en overdoses aan straling via gsm, internet en AI.

De Aarde waarin jouw groentes groeien is door de jaren heen onder andere erg vervuild geraakt door pesticiden en chemische kunstmest. Dit bouwde zich op, ook in het vervuilde grondwater.

Supplementen: Er zijn veel supplementen op de markt. Ze moeten jouw lichaam, je spieren, immuun systeem en organen van de juiste mineralen, vitamines en sporenelementen voorzien. Ze variëren van goedkoop tot peperduur. Zelfs de betere en prijzige supplementen leveren vaak niet de beste bouwstenen die jouw lichaam nodig heeft. Waarom? Omdat men via chemie de natuurlijke producten omzet in deelproducten. Zelfs al zijn het natuurlijke supplementen, dan is er meestal niet genoeg samenwerking tussen de ingrediënten.

De producent gebruikt vaak de aanwezige kennis van anderen zonder zelf onderzoek te doen. De juiste voeding en bescherming die jij moet binnen krijgen is in de meeste supplementen helemaal niet of niet genoeg aanwezig.

WAT HEEFT JOUW LICHAAM EN SPIJSVERTERING NODIG?

Essentiële suikers zijn suikers die niet door jouw lichaam worden aangemaakt. We noemen die suikers glycans. De hele keten bestaat uit 8 essentiële glycans waarvan jij er maar 2 binnen krijgt via voeding. Jouw lichaam heeft belangrijke tekorten. Dit merk je aan lastige kwaaltjes.

Een van die twee suikers die in voeding zit is de bekende suiker. Die zit in bijna alle bewerkte voeding. Jouw tekorten worden veroorzaakt door gebrek aan de andere 6 glycans. Jouw lichaam lijdt honger zonder dat je het weet.

Glycans zijn als basis nodig voor communicatie tussen jouw cellen. De suikers vormen een beschermende laag op je celwand. Ze zijn een soort antennes. Ze houden ongewenste indringers buiten jouw cellen.

essentiële suikerlaag als bescherming op buitenkant van de cellenBalans: Jouw cellen communiceren met die laag van essentiële suikers. Hun communicatie zorgt onder andere voor het onderhouden van de juiste elektrische, ge-zon-de balans in jouw lichaam.

Zonder de juiste essentiële suikers is balans in je lichaam moeilijk. Merk jij ook dat je wat ondersteuning kunt gebruiken voor een betere balans? Ben je bijvoorbeeld te snel of vaak moe?

Met alle 8 glycans in de juiste verhouding ondersteun je jouw hele immuun systeem en voorkom je kwalen. Een goede communicatie tussen de cellen in je lichaam is uiterst belangrijk.

Spijsvertering: Voor een goede vertering is jouw gezonde darmflora nodig om de suikers vanuit je voeding op te nemen. Door het westerse voedingspatroon werken de darmen meestal onvoldoende.

Het is zinvol om essentiële suikers (glycans) vanuit natuurlijk werkende voedingssupplementen te nemen. Het is ondersteunend voor jouw prachtige immuun systeem en het ondersteunt je ook onder andere bij vetverlies. Let maar eens op! Sommige mensen hebben al na een week prachtige gunstige effecten, anderen hebben 1 tot 3 maanden nodig om effect te hebben.

Onverwachte uitwerking van een Super supplement: Mijn man Wim had direct effect. Hij loopt hard op blote voeten of sandalen. In de groep Dorpslopers haalde hij Harm nooit in totdat… Wim van mij een monster kreeg van dit supplement… Die ochtend haalde hij met gemak Harm in. Verbaasd voeg Wim Harm “had jij  een slechte dag?” Maar het verrassende antwoord luidde: “nee, jij hebt een goede dag”. Wim loopt voortaan hard met dit supplement waar veel onderzoek aan vooraf ging en  waarop patent berust. Het geheim is dat het een volwaardige aanvullende voeding is voor je cellen. Grote atleten sporten hier al jaren mee.

Dit bijzondere supplement bevat veilige energie en elektrolyten; geen stimulerende middelen, cafeïne of toegevoegde suikers. Essentiële voedingsstoffen en veganistische aminozuren met vertakte keten ondersteunen energie en de ontwikkeling en wederopbouw van spierweefsel. Door zweten verliezen atleten mineralen zoals kalium, natrium en magnesium. Als je zweet, verlaat water het lichaam samen met elektrolyten. Dan heeft jouw lichaam rehydratatie nodig met water èn elektrolyten.

De hele lijn van deze efficiënt werkende supplementen is ontworpen om je een scala aan mogelijkheden te bieden. Je onderhoudt jouw lichaam en zet jouw zelfhelende vermogen aan door aanvullende voeding van de ontbrekende bouwstoffen en essentiële suikers. Jouw training en je dagelijkse werk doe je met gemak dankzij deze schone, gecertificeerde, drugvrije elektrolyten.


"Zonder aanvullende voeding van essentiële suikers (glycans) kan je niet “ge-zon-d” blijven. Het maakt niet uit welke andere supplementen je ook gebruikt.”

~ Robert Gamble hart- en bloedvaten specialist ~

Gewaagde uitspraak? Voor de duidelijkheid:

Zonder vitamine C kan je niet “gezond” blijven van scheurbuik, ongeacht welke andere supplementen je neemt” 

~ Robert Gamble hart- en bloedvaten specialist ~


De berichten zijn simpelweg bijna te goed om waar te zijn.

Mijn ervaring met enkele van deze prachtige supplementen is ook heel mooi. Al na twee weken gebruik van hun speciale vitamine supplement had ik meer energie, betere focus en kreeg ik meer stabiliteit in mijn energiebalans. Mijn energie is na vijf maanden nog stabiel en mijn grijze haar wordt weer donker. Mijn vermoeidheid bij lezen is verdwenen Ik heb mijn plezier in lezen weer terug.

Jouw lichaam heeft ook specifieke factoren nodig om gezond te blijven. De bijzondere supplementen boordevol glycans, waar ik jou over informeer en adviseer hebben hun bijzondere werking, ook modulerend bij vetverlies, meer dan voldoende bewezen.

Jij bent uniek en het is voor jouw gezondheid, hormoonbalans en energie het beste dat je je deskundig laat adviseren. Koop daarom nooit zomaar iets online!

Als je voedingssupplementen met essentiële suikers (glycans) wilt gaan gebruiken geef ik je alle informatie en gratis advies. Voor jouw commentaar en vragen over verbeterde gezondheid maak je snel en gratis jouw afspraak met mij. Klik nu hiervoor een: gratis vrijblijvend zoomgesprek over supplementen

NU BEN IK BENIEUWD:

Ik ben heel benieuwd welke van de 8 stappen jij het belangrijkste vindt en waarom. 

Ik hoop je gauw te ontmoeten, deel gerust deze blog met jouw relaties op LinkedIn EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk 😊 

Hartegroet, 

Ik geloof dat we een Krachtige en Liefdevolle Wereld creëren door ons authentieke wezen te herkennen, onze eigen GENEESKRACHT te hervinden, te laten groeien en met onze hartkracht in verbinding te ondernemen. 

Ik beloof dat we onze Online en Offline Netwerken opbouwen en onderhouden voor Duurzame en lange termijn win-win relaties, voor onze gezamenlijke GEZONDHEID en Mondiaal leven en ondernemen VANUIT HET HART. 

Mijn missie is om ieder jaar 500 moeders met een Onderneming te helpen naar meer en blijvende Gezondheid, meer Inspiratie, Creativiteit en Leiderschap, om energiek Meer Winst met hun Bedrijf te genereren. 

Maak je Sterk en Vier je Zegeningen, Elke Dag.   


Reactie plaatsen