De magie van 8 noodzakelijk voedende glycans

Ben jij vaak moe? Wil jij jouw mooie lijn terug en 20 kg afvallen? Slaap je slecht, ben je vaak verkouden, heb je hoofdpijn, buikpijn of kwalen waar je vanaf wilt? Ja natuurlijk wil jij gezond zijn en energiek je werk doen.

Bij gezond zijn horen ook gezonde gedachtes die je meestal positief verwoordt. Maar hoe zit het ook al weer met jouw korte lontje als je moe bent met die disbalans in jouw hormonen?


Hormoonbalans: 

Je kunt jouw gezondheid, energie en hormoonbalans ondersteunen door je oude overtuigingen te veranderen met reïncarnatie- of regressietherapie. Besef wel dat jouw gezondheid in balans zich op meerdere leefgebieden bevindt.

 • Bewegen, zowel lichamelijk als geestelijk is belangrijk.
 • Wat je eet en drinkt en wanneer je eet en drinkt is belangrijk.
 • Je kunt jouw hele balans reguleren met de juiste voeding, specifiek voor jou


In het beste natuurlijke voedsel zitten tegenwoordig helaas onvoldoende voedende en beschermende stoffen. Het is belangrijk om goed te eten en over kennis te beschikken over wat je eet en drinkt.

De belasting van jouw lichaam en geest wordt steeds groter door vervuiling van de omgeving.  In de lucht, de regen, de grond waarin jouw groente groeit, medicijnresten en dergelijken in kraanwater, elektrische apparaten en overdoses aan straling via gsm,  internet en AI.

De Aarde waarin jouw groentes groeien is door de jaren heen  erg vervuild geraakt door onder andere pesticiden en  kunstmest. Dit bouwde zich op, ook in het vervuilde grondwater.

 


Supplementen: Er zijn veel supplementen op de markt. Ze moeten jouw lichaam, je spieren, immuun systeem en organen van de juiste mineralen, vitamines en sporenelementen voorzien. Ze variëren van goedkoop tot peperduur. Zelfs de betere en prijzige supplementen leveren vaak niet de beste bouwstenen die jouw lichaam nodig heeft.

  Waarom? Omdat men via chemie de natuurlijke producten omzet in deelproducten. Zelfs al zijn het natuurlijke supplementen, dan is er meestal niet genoeg samenwerking tussen de ingrediënten.

  De producent gebruikt vaak de aanwezige kennis van anderen zonder zelf onderzoek te doen. De juiste voeding en bescherming die jij moet binnen krijgen is in de meeste van deze supplementen helemaal niet of niet genoeg aanwezig.

  Wat heeft jouw lichaam en spijsvertering nodig?

  Glycans noemen we essenciële suikers die niet door jouw lichaam worden aangemaakt. De hele keten bestaat uit 8 essentiële suikers waarvan jij er maar 2 binnen krijgt via voeding. Jouw lichaam heeft belangrijke tekorten. Dit merk je aan lastige kwaaltjes.

  Een van die twee suikers die in voeding zit is de bekende suiker. Die zit in bijna alle bewerkte voeding. Jouw tekorten worden veroorzaakt door gebrek aan de andere 6 essentiële suikers. Jouw lichaam lijdt honger zonder dat je het weet.

  Essentiële suikers zijn als basis nodig voor communicatie tussen jouw cellen. De suikers vormen een beschermende laag op je celwand. Ze zijn een soort antennes. Ze houden krachtig de ongewenste indringers buiten jouw cellen.

  essentiële suikerlaag als bescherming op buitenkant van de cellen

  Balans: Jouw cellen communiceren met een laag van essentiële suikers.  Hun communicatie zorgt onder andere voor het onderhouden van de juiste elektrische, ge-ZON-de balans in jouw lichaam.

  Zonder de juiste essentiële suikers is balans herstellen in je lichaam moeilijk. Merk jij ook dat je wat ondersteuning kunt gebruiken voor een betere balans? Ben je bijvoorbeeld te snel of vaak moe?

  Met alle 8 glycans (essentiële suikers) in de juiste verhouding ondersteun je jouw hele immuun systeem en voorkom je kwalen. Een goede communicatie tussen de cellen in je lichaam is uiterst belangrijk.

  Spijsvertering: Een goede vertering is jouw gezonde darmflora nodig om de suikers vanuit je voeding op te nemen. Door het westerse voedingspatroon werken de darmen meestal onvoldoende.

  Het is zinvol om alle 8 glycans (essentiële suikers) vanuit natuurlijk werkende voedingssupplementen te nemen. Het is ondersteunend voor jouw prachtige immuun systeem en het ondersteunt je ook als voedsel onder andere bij vetverlies. Let maar eens op! De meesten worden slap en sloom tijdens een slankheidskuur. Soms is vlees dan een oplossing, maar dat hoeft allemaal niet. 

  Sommige mensen hebben met de juiste supplementen al na een week prachtige gunstige effecten, ook met hun spiertonus. Anderen hebben 1 tot 3 maanden nodig om effect te hebben.

   Onverwachte uitwerking met het Super supplement: Mijn man Wim had direct effect. Hij loopt hard op blote voeten of sandalen. In de groep Dorpslopers haalde hij Harm nooit in totdat… Wim van mij een monster kreeg van dit supplement… Die ochtend haalde hij met gemak Harm in. Verbaasd voeg Wim Harm “had jij  een slechte dag?” Maar het verrassende antwoord luidde: “nee, jij hebt een goede dag”.

  Wim loopt voortaan hard met dit supplement waar veel onderzoek aan vooraf ging en  waarop patent berust. Het geheim is dat het een volwaardige aanvullende voeding is met onder andere alle 8 glycans voor je cellen. Grote atleten sporten hier al jaren mee.

  Dit bijzondere supplement bevat veilige energie en elektrolyten; geen stimulerende middelen, cafeïne of toegevoegde suikers. Essentiële voedingsstoffen en veganistische aminozuren met vertakte keten ondersteunen energie en de ontwikkeling en wederopbouw van spierweefsel. Door zweten verliezen atleten mineralen zoals kalium, natrium en magnesium. Als je zweet, verlaat water het lichaam samen met elektrolyten. Dan heeft jouw lichaam rehydratatie nodig met water èn elektrolyten

  De hele lijn van deze efficiënt werkende supplementen is ontworpen om je een scala aan mogelijkheden te bieden. Je onderhoudt jouw lichaam en zet jouw zelfhelende vermogen aan door aanvullende voeding van de ontbrekende bouwstoffen en glycans (essentiële suikers). Jouw training en dagelijkse werk doe je met gemak dankzij deze schone, gecertificeerde, drugvrije elektrolyten.

  Wim zijn ervaring met dit supplement

  zondagtraining

  Van Marianne kreeg ik een super voedingssupplement sample Bij de zondag training gebruikte ik het voor de eerste keer. Oeps de man die altijd keihard van mij wegliep hield ik opeens met gemak bij. Zou dat door dit supplement komen? Heb je een slechte dag vroeg ik aan hem... "nee ik denk dat jij een goede  dag hebt ".


  3 dagen voor de Tilburg Ten Miles op woensdag weer een training. Deze keer had ik geen sample. De rollen waren weer omgekeerd. Wat ik ook deed ik kreeg de snelheid niet boven de 10 km per uur. "Dit sample moet voor impact gaan zorgen op de ten Miles" bedacht ik me.
  Dat ik dit nog kan
  Zondag  24 -9-2023 Ten Miles Tilburg. In mijn ochtend-droom kreeg ik een getal in mijn hoofd 1:21:30. Twee bidonnetjes gevuld met dit natuurlijke voedende supplement lopen met mij mee vandaag.  Mijn 67 jarige trouwe benen malen moeiteloos naar een 5e plaats in mijn leeftijdscategorie met deze super droomtijd:

  1:20:53. 


  En toch wil ik meer
  De boost van dit wonderbaarlijke supplement is de rennende redder van deze snelle dag. Amazing en blij mee.


  100% overtuigd van de werking van dit goede natuurlijke en voedende super supplement.


  Ik zie uit naar mijn volgende uitdaging: de marathon lopen voordat ik 70 ben. Graag weer met ondersteuning van deze super supplementen.

  “Zonder aanvullende voeding van glycans (essentiële suikers) kan je niet “ge-ZON-d” blijven. Het maakt niet uit welke andere supplementen je ook gebruikt.”   

   ~ Robert Gamble specialist hart- en bloedvaten ~

  Gewaagde uitspraak?          

  Dan hier onder voor de duidelijkheid:

  ”Voor scheurbuik moet je vitamine C hebben. Zonder vitamine C kan je niet “ge-ZON-d” blijven en krijg je scheurbuik, ongeacht welke andere supplementen je neemt” 

  ~ Robert Gamble specialist hart- en bloedvaten ~

  De berichten over deze magische supplementen zijn bijna te goed om waar te zijn.

  Mijn eigen ervaring met enkele van deze magische supplementen is ook heel mooi. Al na twee weken gebruik van het speciale vitamine supplement had ik meer energie, betere focus en hield ik meer stabiliteit in mijn energiebalans. Mijn energie blijft nog steeds, na zes maanden, stabiel en mijn grijze haar wordt weer donker. De vermoeidheid bij lezen is verdwenen. Ik heb mijn plezier in lezen weer terug.

  Jouw lichaam heeft ook specifieke factoren nodig om gezond te blijven. De bijzondere supplementen boordevol glycans (essentiële suikers), waar ik jou over informeer en adviseer, hebben hun bijzondere werking, meer dan voldoende bewezen. De supplementen werken ook modulerend bij vetverlies.

  Jij bent uniek en het is voor jouw gezondheid, hormoonbalans en energie het beste dat je je deskundig laat adviseren. Koop daarom nooit zomaar iets online!

  Als je voedingssupplementen met glycans  wilt gaan gebruiken geef ik je alle informatie en gratis advies. Ik begeleid je ook gedurende de hele tijd dat je ze gebruikt en ik vertel je graag over nog meer voordelen van deze magische voedende en ondersteunende producten. Voor jouw verbeterde gezondheid maak je snel en gratis jouw afspraak met Marianne Witmer. 

  Klik nu hieronder 👇👇👇👇👇 op de button: