Klankschalen voor rust en ruimte in je hele systeem

Ga je niet op vakantie? Ga dan op reis met de klanken van klankschalen. Je komt zo in je eindeloze beleving op de meest fantastische plekken om daarna lekker diep ontspannen en uitgerust weer aan de slag te gaan.

Wat de speciale klanken van mijn klankschalen voor je kunnen doen

Mijn mooie goed gegoten, hand gemaakte en soms bewerkte klankschalen bestaan uit meerdere metalen met elk hun eigen trilling. Door het samenvoegen van die trillingen ontstaan de prachtigste natuurlijke boventonen. Het is een genot om alleen al naar ze te luisteren, maar er is meer…

Vanuit jouw drukke leven, slapeloze nachten en wellicht ook lichamelijke klachten brengt mijn klanksessie je in contact met de stilte in jezelf. Je kunt je er makkelijk door mee laten nemen om op dat moment de dagelijkse beslommeringen los te laten.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • de kwaliteit van jouw nachtrust verbetert
  • beter slaappatroon en slaapritme
  • meer in je lijf oftewel grondige Aarding komt
  • diepe ontspanning ervaart
  • dieper kan voelen
  • een stap dichter bij jezelf bent
  • het zelfhelend vermogen van al jouw organen versterkt
  • jouw immuun systeem verbetert
  • balans in lichaam en geest ervaart

 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is dit voor jou allemaal mogelijk.

YES,  ik wil afspreken!

Hoe het werkt

Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Water is een goede geleider; een magneet voor alles wat met geluid en energie te maken heeft. Alles waar “te” voor staat is ziek makend voor jouw systeem.


We hebben te vaak te maken met ongewenste geluiden in onze omgeving. Ik hoef ze niet op te noemen. Al die geluiden beuken in op jouw systeem en jij doet je best om je daarvoor te beschermen. Dat kost meer van jouw energie dan je beseft.


Er zijn gelukkig ook geluiden die helend werken. Die helende geluiden noemen we klanken. Deze wonderlijke geluidstrillingen klinken via al jouw water door in jouw hele systeem en alle organen. Alles in jou is organisch gegroeid. We reiken dus liever niet uit naar elektronische geluiden en dito geluidsgolven. Ze kunnen zeker helpen, maar zijn van een andere orde dan jouw organisch systeem.

Als je bij mij een sessie komt doen

Uiteraard maken wij even kennis en er is ruimte voor vragen. Je kunt helemaal blanco jouw sessie in gaan, maar je kunt ook een intentie meegeven.

Staande laat ik je de klanken horen van jouw chackra’s; jouw chakra check. We stellen vast welk chakra minder goed klinkt.

Vervolgens ga je liggen op een matras of gemakkelijk zitten op een stoel.

We doen een geleide meditatie die je mee voert in jouw eigen liefdevolle beleving. Je geest wordt ruimer en vrijer. Je bent op reis en jouw geest kan met jou werkelijk overal naartoe reizen, ook waar je nog niet geweest bent.

 

Jouw reis

Tijdens deze sessie beleef je jouw heel persoonlijke reis via klanken van mijn trom en klankschalen. Je reist in een diepe stilte die niet stil is. De klanken geven je liefde, rust en ruimte.

Je luistert naar de klanken die door jouw oren en huid weldra in jouw binnenste komen rondzingen. Jij bent tijdelijk één geheel met de klanken

Jouw denken krijgt letterlijk ruimte waardoor het niet meer controlerend werkt. Hierdoor interpreteer je niet meer zoals je gewend bent en je ervaart jouw Zijn zoals het is.

Na afloop kom je terug in je lichaams- en omgevingsbewustzijn en we drinken nog een kop kruidenthee van Natuurcirkel. Je voelt dat veel zwaarte van je is afgegleden en je ervaart jouw fijne energie.

We doen staande nog eenmaal jouw chakra check. Klinken ze nu al anders? Vaak werkt de heilzame rust nog langer door, soms tot 3 weken of langer. Ik kies voor de heel speciale klanken die mijn mooie goed gegoten en hand gemaakte en soms bewerkte klankschalen voor jou maken. De schalen bestaan uit meerdere metalen met elk hun eigen trilling. Door het samenvoegen van die trillingen/vibraties ontstaan de prachtigste natuurlijke boventonen. Het is een genot om alleen al naar ze te luisteren, maar er is meer…

Klankschalen klinken vaak zo ongelooflijk mooi, dat alleen het beluisteren ervan al een weldadige uitwerking heeft. Vanuit jouw drukke leven, slapeloze nachten en wellicht ook lichamelijke klachten brengt mijn klanksessie je in contact met de stilte in jezelf.

Je kunt je er makkelijk door mee laten nemen om op dat moment de dagelijkse beslommeringen los te laten.

YES, ik wil afspreken!

Ik kijk naar je uit. Je bent welkom om jouw klanksessie te komen genieten op de

Hoogstraat 14A in het Brabantse Hooge Mierde

Geschiedenis van klankschalen en cymbalen

Klankschalen werden oorspronkelijk gesmeed in Tibet, gesmeed met 7 metalen: IJzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik. De recepten van deze wonderlijk mooi klinkende schalen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven.


Klankschalen werden voornamelijk gesmeed voor ceremonies en om als offerschaal in tempels dienst te doen. Het vak verspreidde zich naar o.a. Nepal en India doordat de Tibetanen uit hun oude kloosters en uit het Himalayagebied werden verdreven.


Het gebruik van de oorspronkelijke klankschalen gaat duizenden jaren terug. Ze werden behalve in tempels en voor ceremonies ook wel gebruikt als klankinstrument die nog altijd een unieke rijkdom aan klanken en boventonen laten horen.

Hoe het bij mij begon

Heerlijk uitgerust ben ik als ik opsta na een klankbad bij Fernand. Ik geniet nog lang na van alle belevenissen die zich tijdens die prachtige klanken in mijn binnenwereld afgespeeld hebben. Ik voel me verfrist en helderder dan ik gewend ben.

“Dit wil ik ook bij mijn regressietherapie cliënten en coachies aan kunnen bieden” bedenk ik me dus ik volg klank-cursussen. De Hongaarse sjamaan Joska Soos beschildert mijn hertentrom en wijdt mij in in het klankenrijk van de Sjamaan. Met deze trom zing ik in verbinding met de bovenwereld. In een oude molen ontvang ik een tweede inwijding en mijn klankschalen verzameling groeit aan tot een orkest met enkele aanvullingen van drie krachtige healing bowls van Joska.

Nu kan het echte werk beginnen

Samen met drie mannen zing en speel ik keer op keer op diverse instrumenten van over de hele wereld voor onze liggende gasten. Ook op andere locaties worden we uitgenodigd om te spelen en steeds weer maken onze gasten hun wonderlijke fijne klank-reis om daarna enthousiast of onder de indruk hun ervaring te delen. Sommigen leren veel over zichzelf dankzij deze ontspannen toestand, anderen komen herhaald om relaxed te genieten.

Doordat wij verhuizen naar de boerderij en twee lieve vrienden overleden, stopten onze activiteiten, maar wederom komt er vraag en sta ik klaar voor hen die zich willen komen laven aan hun innerlijke rust en groei die tijdens de klanken ontstaat.

KLANK HEALING 

129.47 euro 

 Adres: Hoogstraat 14 A   Hooge Mierde

elke vrijdagmiddag om 13:30 en 15:30 uur    één op één sessies