Klankschalen voor rust en ruimte in je hele systeem

Maak je reis met het gefluister van klankschalen. Je komt  in je beleving op de meest fantastische plekken van je innerlijk. Na ontlading van wat je puzzelt kan je lekker diep ontspannen en uitgerust weer aan de slag gaan.

Wat de speciale klanken van mijn klankschalen voor je kunnen doen

Mijn mooie goed gegoten, hand gemaakte en soms bewerkte klankschalen bestaan uit meerdere metalen met elk hun eigen trilling. Door het samenvoegen van die trillingen ontstaan de prachtigste natuurlijke boventonen. Het is een genot om alleen al naar ze te luisteren, maar er is meer…

Vanuit jouw drukke leven, slapeloze nachten en wellicht ook andere lichamelijke en geestelijke klachten brengt mijn klanksessie je in contact met de stilte in jezelf. Je laat je comfortabel meenemen op het uitnodigende gefluister van de klankschalen, trom, stem en diverse andere instrumenten. Je laat je de dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn. Je laat je drijven op de fijne klanken. Ze nemen je mee...

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • de kwaliteit van jouw nachtrust verbetert
  • beter slaappatroon en slaapritme
  • meer in je lijf oftewel grondige Aarding komt
  • diepe ontspanning ervaart
  • dieper kan voelen
  • een stap dichter bij jezelf bent
  • het zelfhelend vermogen van al jouw organen versterkt
  • jouw immuun systeem verbetert
  • balans in lichaam en geest ervaart

 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en toch is dit voor jou allemaal mogelijk.

YES,  ik wil boeken!

Hoe het werkt

Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Water is een goede geleider; een magneet voor alles wat met geluid en energie te maken heeft. Alles waar “te” voor staat is ziek makend voor jouw systeem.


We hebben te vaak te maken met ongewenste geluiden in onze omgeving. Ik hoef ze niet op te noemen. Al die geluiden beuken in op jouw systeem en jij doet je best om je daarvoor te beschermen. Dat kost vaak meer van jouw energie dan je beseft.

We reiken dus liever niet uit naar elektronische geluiden en dito geluidsgolven. Ze kunnen zeker helpen, maar zijn van een andere orde dan jouw organische systeem. Ook al merk je het niet direct, elektronische geluiden staan vaak te hard en ze kunnen je lui maken en overgevoelig.


Er zijn gelukkig ook geluiden die helend werken. Die helende geluiden noemen we klanken. Deze wonderlijke natuurlijke geluidstrillingen klinken via al jouw water door in jouw hele systeem en alle organen. Alles in jou is organisch gegroeid. 


Jouw fijne natuurlijk afgestemde sensoren vangen zachte klanken feilloos op. Jouw sensoren begrijpen de taal van deze klanken. Dat veroorzaakt onder andere inzicht en jouw heling. 


Als je bij mij een Kennismakings-sessie komt doen

Uiteraard maken wij eerst kennis en er is ruimte voor vragen. Je kunt helemaal blanco jouw sessie in gaan of met een korte intentie. Deze Kennismakings-sessie duurt maximaal ongeveer 90 minuten inclusief een korte meditatieve afsluiting. Deze sessie gaat door bij minimaal/maximaal 4 deelnemers.


Wat we doen:

Als je wilt laat ik je staande de klanken horen van jouw chackra’s; jouw chakra check. We stellen vast welk chakra goed en welk chakra minder goed klinkt.

Vervolgens ga je liggen op een matras of gemakkelijk zitten op een stoel.

We doen een geleide meditatie die je mee voert in jouw eigen liefdevolle beleving. Je geest wordt ruimer en vrijer. Je bent op reis en jouw geest kan - onder mijn leiding -  werkelijk overal naartoe reizen, ook waar je nog niet geweest bent. 

Als we klaar zijn doe ik nog een keer jouw chakra - check. Hoor jij ook verschil?

Jouw reis

Tijdens deze sessie beleef je jouw heel persoonlijke reis via klanken van mijn trom, stem, klankschalen en diverse instrumenten. Je reist in een diepe stilte die niet stil is. De klanken geven je harmonie, liefde, rust en ruimte.

Je luistert naar de klanken die door jouw oren en huid weldra in jouw binnenste komen rondzingen. Jij bent tijdelijk één geheel met de klanken

Jouw denken krijgt letterlijk ruimte waardoor het niet meer controlerend werkt. Hierdoor interpreteer je niet meer zoals je gewend bent en je ervaart jouw Zijn zoals het is.

Na afloop kom je terug in je lichaams- en omgevingsbewustzijn en we drinken nog een kop kruidenthee van Natuurcirkel. Je voelt dat veel zwaarte van je is afgegleden en je ervaart jouw eigen fijne energie.

Als je wilt doen we staande nog eenmaal jouw chakra check. Vaak klinken je chakra's na deze ene sessie al helderder, soms ook krachtiger. Meestal werkt de heilzame rust nog langer door, soms tot 3 weken of langer. 

Ik kies voor de heel speciale klanken die mijn mooie goed gegoten en hand gemaakte en soms bewerkte klankschalen voor jou maken. De schalen bestaan uit meerdere metalen met elk hun eigen trilling. Door het samenvoegen van die trillingen/vibraties ontstaan de prachtigste natuurlijke boventonen. Het is een genot om naar ze te luisteren, maar er is meer…

Klankschalen klinken vaak zo ongelooflijk mooi, dat alleen het beluisteren ervan al een weldadige uitwerking heeft. 

Vanuit jouw drukke leven, slapeloze nachten en wellicht ook andere lichamelijke en geestelijke klachten brengt mijn klanksessie je in contact met de stilte en gewenste rust in jezelf.
Je kunt je door deze speciale klanken makkelijk  mee laten voeren om je dagelijkse beslommeringen ongemerkt los te laten.

YES, ik wil boeken!

Ik kijk naar je uit. Je bent welkom om jouw klanksessie te komen genieten op de

Hoogstraat 14A in het Brabantse Hooge Mierde

Geschiedenis van klankschalen en cymbalen

Klankschalen werden oorspronkelijk gesmeed in Tibet, gesmeed met 7 metalen: IJzer, koper, tin, goud, zilver, lood en kwik. De recepten van deze wonderlijk mooi klinkende schalen zijn door de eeuwen heen van generatie op generatie doorgegeven.


Klankschalen werden voornamelijk gesmeed voor ceremonies en om als offerschaal in tempels dienst te doen. Het vak verspreidde zich naar o.a. Nepal en India doordat de Tibetanen uit hun oude kloosters en uit het Himalayagebied werden verdreven.


Het gebruik van de oorspronkelijke klankschalen gaat duizenden jaren terug. Ze werden behalve in tempels en voor ceremonies ook wel gebruikt als klankinstrument. Als klank-instrument laten ze nog altijd een unieke rijkdom aan klanken en boventonen horen.

Hoe het bij mij begon

Heerlijk uitgerust ben ik als ik opsta na een klankbad bij Fernand. Ik geniet nog lang na van alle belevenissen die zich tijdens die prachtige klanken in mijn binnenwereld afgespeeld hebben. Ik voel me verfrist en helderder dan ik gewend ben.

“Dit wil ik ook bij mijn regressietherapie cliënten en coachies aan kunnen bieden” bedenk ik me dus ik volg klank-cursussen, maar het meeste leer ik bij Joska Soos.. 

De Hongaarse sjamaan Joska Soos beschildert mijn hertentrom en wijdt mij in in het klankenrijk van de Sjamaan. Voor Joska Soos "speelde" ik op deze trom. Hij vertelde me dat dit trommelen echt wat met hem had gedaan. Had te maken met de zon waarmee ik hem al spelende verbond.

Met deze trom speel en zing ik in verbinding met de bovenwereld. Ik maak zelf nog enkele prachtige trommels die ik bespeel, al naar gelang wat "nodig" is voor de liggende of zittende mensen. 

In een oude molen ontvang ik een tweede inwijding met de hertentrom en mijn klankschalen verzameling groeit aan tot een orkest met enkele aanvullingen van drie krachtige healing bowls van Joska Soos.

Ik begin aan mijn echte werk

Samen met drie mannen zing en speel ik keer op keer op diverse instrumenten van over de hele wereld voor onze liggende gasten. Ook op andere locaties worden we uitgenodigd om te spelen en steeds weer maken onze gasten hun wonderlijke fijne klank-reis om daarna enthousiast of onder de indruk hun ervaring te delen. 

Sommigen leren veel over zichzelf dankzij deze ontspannen toestand, anderen komen herhaald om relaxed te genieten en weer ervaringen op te doen.

De weg van een Sjamaan gaat over hobbels

Doordat wij verhuisden naar de boerderij en beide lieve vrienden zijn overleden, stopten onze gezamenlijke activiteiten in Tilburg.

Dit jaar komt er wederom vraag naar mijn sessies en sta ik klaar voor hen die zich willen komen laven aan hun innerlijke rust en groei die tijdens de klanken ontstaat.

KLANK HEALING 

  € 141,57  
incl. 24,57 btw

Adres: Hoogstraat 14 A   Hooge Mierde

elke vrijdag- zaterdagmiddag 13:30 - 15:30 uur