Blog #46: IN 6 REÏNCARNATIE SESSIES OP WEG VAN BLOKKEREND THEMA NAAR ENERGIEK ZELFLEIDERSCHAP.

Blog #46: IN 6 REÏNCARNATIE SESSIES OP WEG VAN BLOKKEREND THEMA NAAR ENERGIEK ZELFLEIDERSCHAP.

Onder een mysterieuze sluier ligt haar diep verborgen oplossing verscholen Voor Barbara (laten we haar zo noemen) gaven cursussen volgen en pillen slikken slechts tijdelijke verlichting. Ze ondersteunden haar slechts kortstondig en boden geen echte oplossing. Haar buikpijn en depressies nemen gestaag toe. Op het punt gekomen dat ze niet meer weet hoe ze verder moet, weet ze één ding zeker: ze voelt dat haar toenemende onrust en angst in haar leven nu moet stoppen. 

Reïncarnatietherapie

Zo komt Barbara bij mij om te onderzoeken of ik haar met reïncarnatietherapie kan helpen. Samen gaan we terug naar haar verleden, naar de wortels van haar huidige problemen, daar waar het ooit begonnen is. We zullen haar levensverhaal in verschillende sessies diepgaand onderzoeken, op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel niveau.

Deze ontdekkingstocht zal haar kostbare inzichten verschaffen. Hierdoor zal ze haar lichaam helpen de innerlijke rust en hormonale balans te herstellen. Wat ooit buikpijn, angst en emotionele ballast was, zal dan voorgoed tot het verleden behoren.

Haar trieste verhaal

Het was voor Barbara moeilijk om te erkennen dat ze zichzelf door de dagen heen sleepte. Ze was een perfectionist in haar werk, maar haar bedrijf presteerde niet zoals ze hoopte. "ME-time" werd niet meer dan een begrip voor haar. Haar gezin begon te lijden onder haar korte lontje en toewijding aan haar werk. De vrolijkheid van de zon en de natuur drongen nog maar vaag tot haar door, verduisterd door een onderliggend gevoel van angst dat ze niet kon plaatsen. Kan je hier iets van jezelf in herkennen? Hoe zou jij dit oplossen? Barbara vroeg mij om hulp.De reïncarnatietherapie sessie

In een voorgesprek vinden Barbara en ik de oorzaak van haar klachten. Ik leg haar uit hoe haar buikpijn, depressie en overweldigende angst met elkaar samenhangen. Terwijl ik in haar ogen kijk, zie ik begrip ontstaan. Barbara realiseert zich dat regressie de sleutel tot haar oplossing kan zijn. 

Barbara gaat haar avontuur aan

Als zij gaat liggen voel ik mijn intuïtieve vragen opborrelen Ik richt mijn vragen op haar belangrijkste pijn. Al snel zijn daar haar fysieke symptomen.

Terwijl Barbara haar omgeving beschrijft, begint ze te beseffen dat ze een gebeurtenis uit een vorig leven herbeleeft. 

Ze is in haar Vorige Leven geliefd en werkt veel en lang met overgave als een belangrijke soort medicijnvrouw. Ze heeft veel kennis van kruiden en contact met de voorouders. Met gesloten ogen voor mij liggend ziet Barbara bewonderend haar kracht van toen en voelt dit in haar huidige lichaam. Door de inzichten die ze in deze sessie krijgt kan ze haar vroegere mentale en fysieke kracht omarmen en mee terug nemen in haar huidige leven. 

Haar vorige leven 

Op een onbewaakt moment werd ze in dat vorige leven overvallen door iemand die haar fysieke en spirituele krachten wilde ontnemen. Terwijl ze stervende was, in de greep van intense angst en schrik, dacht ze: "ik leef als ik werk." Dit diepgewortelde geloof uit haar vorige leven sijpelde letterlijk door in haar huidige bestaan, en ze vond in het hier en nu geen rust.

In onze sessie werken we haar emoties en angsten van haar sterfmoment zorgvuldig door tot haar buikpijn en angst volledig verdwijnt. Wat overblijft de kracht en wijsheid uit haar vorige leven. Barbara begrijpt nu dat ze in het heden niet zal sterven als ze de tijd neemt en haar werk met rust en overzicht benadert.

Samenvatting:

Graaf je kracht uit het verborgene op en kijk haar bewonderend aan. Wees dankbaar voor haar fluistering en laat haar luid worden. Doe eens iets heel anders dan anders, vandaag. Grote avonturen beginnen klein en je groeit er van.

ALVAST 4 WAARDEVOLLE TIPS VOOR JOUW GEZONDERE LEEFSTIJL:

  1. Verbeter je toekomst in het nu.
  2. Schrijf eens op wat je precies dwars zit en schrijf er bij wat je belemmert om het op te lossen. Bedenk meerdere mogelijkheden.
  3. Schrijf op welk thema (regelmatig terugkerende hindernis of irritatie), - fysiek of mentaal – je tegen houdt om te groeien
  4. Boek een gratis gesprek om dit uit te werken met meer tips

NU BEN IK BENIEUWD:

Ik ben heel benieuwd welke van de 4 tips jij het belangrijkste vindt en waarom. Voor jouw commentaar met reden hier onder ontvang je een leuke verrassing. 

Ik hoop je gauw te ontmoeten, deel gerust deze blog met jouw relaties op LinkedIn EN voeg me gerust toe aan jouw netwerk 😊 

Hartegroet, 

Ik geloof dat we een Krachtige en Liefdevolle Wereld creëren door ons authentieke wezen te herkennen, onze eigen GENEESKRACHT te hervinden, te laten groeien en met onze hartkracht in verbinding te ondernemen. 

Ik beloof dat we onze Online en Offline Netwerken opbouwen en onderhouden voor Duurzame en lange termijn win-win relaties, voor onze gezamenlijke GEZONDHEID en Mondiaal leven en ondernemen VANUIT HET HART. 

Mijn missie is om ieder jaar 500 moeders met een Onderneming te helpen naar meer en blijvende Gezondheid, meer Inspiratie, Creativiteit en Leiderschap, om energiek Meer Winst met hun Bedrijf te genereren. 

Maak je Sterk en Vier je Zegeningen, Elke Dag.   Reactie plaatsen