Over Marianne

Marianne Witmer

Ik vind het leuk om met je te delen wat zoal leidde tot wat ik nu doe.

Als jong meisje was ik een dromer. Ik wilde onderwijzeres worden, maar vond dat bij nader inzien niet de beste keuze. In de kantoor- en secretaressebanen die volgden was ik dienend voor de ander, maar ik vergat mezelf.

De weg naar genezing

Voor mijn man, 4 zoons en 1 dochter zorgde ik voor gezonde natuurlijke voeding. Ook ik legde een lange weg af waarin ik andermans behoeftes boven die van mij stelde, in mentale stress leefde en met pijn in mijn lichaam. Mijn ontmoeting met een klassieke Homoeopaat en evenwichtige biologische voeding was het begin van mijn weg tot genezing van fysieke klachten.

Levenswijze

Ik experimenteerde in mijn keuken met biologische voeding en vervangers voor vlees en las over oeroude kennis van gezondheid en ziekte en de begrippen Yin en Yang uit China en Japan. Enthousiast als ik was geworden over mijn toenemende fysieke en mentale gezondheid, rondde ik mijn opleiding in Macrobiotiek en Shiatsu massage af aan het Oost West Centrum in Antwerpen, gaf kooklessen, kookte ook medicinale voeding voor zieken, gaf Shiatsu-massage en Tui Na en runde mijn eigen natuurvoedingswinkel.

10-3

Spiritualiteit

Op mijn weg ontving ik spirituele lessen en opleidingen, onder andere Energie Balanceur. De krachtige Hongaarse Sjamaan Joska Soos, Lut van der Velden, Margriet van Benthem, Louis Indrasuria en de Chinese Tui Na meester Tang Wei en nog velen waren mijn leraren. Ondertussen volgde ik verschillende HBO opleidingen voor fysieke- en mentale gezondheid, waaronder mijn opleiding tot Reïncarnatietherapeut.

Therapeut

In mijn opleiding tot Reïncarnatietherapeut leerde ik echt voor mezelf op te komen. In mijn persoonlijk groei leerde ik pas laat dat ik net zo belangrijk ben als ieder ander mens.

Als Holistische Regressie therapeut en Transitiementor help ik sinds 1992  honderden cliënten. Door met mij te werken bevrijdden zij zich blijvend van hun mentale- emotionele- en fysieke trauma's, weerstanden en pijnen. Ze leerden hun stralende gezondheid in balans te houden en ervaren nu hun krachtige zelf-leiderschap.

Mediteren en klankschalen

Mijn helende klankschalen zijn gegoten uit een legering van koper, zilver en andere metalen. Jouw lichaam bestaat uit 70% water en water geleidt de trilling van de klankschaal als ook de intentie die wij er samen voor jouw heling in leggen. Je ondergaat een diepe ontspanning tijdens de klankschaal-meditatie-heling.  Mijn passie is (energetisch) sjamanenwerk met klankschalen, stem en trom.

Vrijheid

Ondanks mijn drukke therapeutschap zorg ik ook voor mijn vrije tijd. Ik geniet van mijn kinderen, kleinkinderen en gezellige vriendinnen. Ik ben getrouwd met de sportieve pionier Wim. Met hem ben ik meestal op ons prachtige natuurterrein in de moestuin, bij de paarden, de katten en kalkoenen en we genieten eindeloos van de agrarische rust en de vogelgeluiden. 


Mijn hobby's:

Ik houd van gitaar- en tampura (India's intrument) spelen

Houd van gezellige vuurtjes stoken

Ben vaak in de moestuin te vinden

Ben gek op koken en bakken

Dol op kruiden

Vind het leuk om zelfvoorzienend leven te onderzoeken

Doe  graag leem-stuck-werk aan de binnen wanden van de boerderij

Op mijn wensenlijstje staan een handpan en een klank-gong


Mijn eigenaardigheden:

Ik bezit snel en analytisch inzicht in wat er in jou om aandacht vraagt

Ik ben eigenwijs

Ik werk alleen met doorzetters en moedige mensen

Met passie help ik je van hoofd naar hart en schoot. Voel dan maar eens hoe je thuis komt in je lichaam

Jij op de eerste plaats

Je wéét natuurlijk wel waar het niet lekker in je zit, maar weten doe je te veel en in je hoofd. Door je trauma's ben je gewend om je voelen te vermijden. 


Ik help je weer terug te komen bij jouw voelen. Eventuele trauma’s zal je verwerken en de ruimte die dat oplevert is jouw ruimte! 


Dat is je leven compleet maken en gaan voor jezelf. Niet meer sacherijnig, hoofd- en buikpijn maar een vrolijke moeder en echtgenoot en…..JIJ OP DE EERSTE PLAATS. Jij bent goed en waardevol zoals je bent.


Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Om samen te voelen of we ons graag willen verbinden met elkaar, om voor goed jouw vastzittende overtuigingen en kwalen vaarwel kunt zeggen? Je bent van harte welkom om jezelf te komen omarmen.

Ervaring van een van mijn cliënten

Saron van der Linden

Dagelijks leefde ik als een sterke alleskunner, althans dat dacht ik dus deed ik heel veel vanuit mijn hoofd. Ondertussen wist ik en voelde ik elke dag dat ik veel signalen oppikte van mijn lijf en zeker ook van wat er om mij heen gebeurde. Maar dat liet ik veel meer voor wat het was.


Nu ben ik niet meer alleen die strenge regisseur, ik ervaar door de samenwerking met Marianne dat ik steeds beter luister naar mijn eigen signalen, mijn intuïtie en dus mijn eigen wijsheid. Dat geeft me ruimte in mijn lijf, ook in mijn hoofd en een veel rustiger hart. Ik ben dankbaar dat ik dit proces met mezelf aan ben gegaan en me vertrouwd voel om met Marianne deze ontdekkingen te doen.


Zij heeft een zeer zachte en liefdevolle werkwijze en geeft me de ruimte en tijd om te groeien met alle expertise die ze rijk is. Mooi om samen te werken en te mogen leren van én met elkaar. Dank Marianne voor je veelzijdigheid en je hulp in 2022 en we gaan nog verder voor verdieping in het nieuwe jaar!


Liefs Saron


Mijn diensten

Regressie- en Reïncarnatie- therapie

In helder elliptisch bewustzijn werken we samen aan het complete herstel van je trauma

Voedingsleer

Via eenvoudige Oeroude Yin/Yang begrippen leer jij jouw onafhankelijke gezondheids-zelfzorg

Klank &Healing

Verwen jezelf met helende klanken. Je voedt jouw lichaam en geest met deze weldaad

Holistische en Harmonische combinaties 

Ontwakende meditaties en ontspanning voor je energieke gezondheid