blog#38 5 invloeden van violet op ontkramping
08 juni 2022 

blog#38 5 invloeden van violet op ontkramping


 

👣️Wim van den Assum️👣 

 

Pionier; Expert gezondheidskennis d.m.v. Yin Yang; chakra therapeut; natuurlijk leven en bewegen; voor moeders die manager zijn: weg met stress en hoofdpijn door praktische ontdekkingen en begrip van basisnatuurwetten-- 

38 artikelen 


VIOLET De laatste kleur van het spectrum. Het Kruinchakra is hiermee verbonden. Dit chakra heeft ook te maken met voorbereiding naar een volgend leven. Steeds meer en meer ben ik mij door de tijd heen gaan verbazen dat alles met alles te maken heeft en alles beïnvloed. Mooi ook dat de mineralen wereld hier ook een steentje aan bijdraagt.

In deze blog de invloed van Violet voor ontkramping.

 

 

 

  1. Reïncarnatie opdracht: Hoe meer de kleur violet aan je eigen is des te meer heb je je reïncarnatie opdracht begrepen. De invulling van je karma en de reden waarom je geboren bent heeft te maken met de kleur violet
  2. Hoofdpijn: Gebruik kunstmatig violet licht als je veel hoofdpijn hebt of visualiseer violet licht om je hoofd heen. Een violet voorwerp maken, schilderen en er lang naar kijken helpt ook.
  3. Hersenen ontkrampen: pak met je vingertoppen je hoofd vast en druk denkend aan blauw deze kleur in je hersenen en doe daarna hetzelfde met violet. Doe dit op meerder plaatsen. Nadat u dit gedaan heeft denkt u even aan de kleur Geel. 
  4. Vaatkrampen:Amethyst is een violette steen die werk op het gebied van de hersenen bij het ontkrampen van vaatkampen. Hoe groter de steen hoe meer kramp deze opneemt
  5. Voorbereiding: Het kruinchakra die de kleur violet gebruikt zorgt voor de voorbereiding naar het volgende leven en voedt het basischakra (rood) Zo is de kleurencirkel weer rond.


Hieronder vind je de zeven verkort weergegeven. 

  1. Reïncarnatie opdracht 
  2. Hoofdpijn
  3. Hersenen 
  4. Vaatkrampen
  5. Voorbereiding

Welk van deze onderwerpen spreekt je het meeste aan en waarom? Laat het me weten onder deze blog.


Ik hou van het principe “eerst geven”. Om een goede aardeverbinding te maken en je conditie te verhogen met zo weinig mogelijk hulpmiddelen geef ik een barefoot ren trainingsschema weg aan iedereen die een opmerking onder mijn blog zet.

Dank je wel voor het lezen en ik kijk uit naar je reactie!

 


Ik hoop je gauw te ontmoeten, EN voeg mij (@Wim van den Assum) gerust toe aan jouw netwerk :)

Ook interessant is blog#20 van Marianne Witmer over: De 5 signalen van mind en body om stress te voorkomen

Maak je Sterk en Vier je Zegeningen, Elke Dag.

Hartegroeten, Wim van den Assum 


Gepassioneerd onderzoeker, ervaringsdeskundige en pionier, op weg naar de voorbereiding voor een bewuste, eerlijke en gezonde wereld met als doel dit samen te bereiken. Mijn missie is om je te helpen bewustzijnsstappen te maken naar een gezonde wereld volgens de wetten van de natuur en je eigen natuur.

 Ben je geïnteresseerd in de gratis ren op blote voeten training dan kun je hier het schema downloaden>>

Deel deze blog a.u.b. met je netwerk! Tag (Wim) @Wim van den Assum. Wil je ook je collega’s en connecties onder deze Blog taggen zodat ze ook deze gezondheidstips ontdekken? Dank je wel.

Over de schrijver
marianne witmer
Door

marianne witmer

op 26 Oct 2022

ik moet nog erg wennen aan de lay out regels.. volgende wordt mooier.

Reactie plaatsen