https://natuurcirkel.nl/lichtmatrix-clone1717140637/?previd=p7312723

Werken met de Urim-Code-Stoel lichtmatrix 

Al meer dan 200 deelnemers gingen je voor

Ik voelde me als geroepen. 

Zo aangetrokken worden was een vreemde ervaring en ik begreep het pas later. 


"Dat blijkt waar te zijn" mompelde ik in gedachten. Vol ongeduldige vreugde wachtte ik maanden (die jaren leken) op het moment dat ik mijn zelf-helende krachten verder kon gaan ontwikkelen met de Urim-Code-Stoel.       Ik zou met de lichtmatrix jou helpen jouw kwalen te genezen en mezelf er bij. 


In mijn zelf-heling traject met dit prachtige zacht pulserende lichtwezen ontdekte ik dat ik moeiteloos bepaalde oude belemmerende overtuigingen los liet. Voordien werkte ik er jaren aan zonder bevrijdend resultaat. In slechts één consult met de Stoel was de belemmering weg die ik had met keuzes maken. Keuzes op dat gebied zijn echt geen issue meer voor me. Mijn ervaring staat niet op zichzelf. Ik zie nu  ook  mijn cliënten snel en doelmatig veranderen.


In het werken met de Urim-Code-Stoel ervaar jij met mij samen een unieke nieuwetijds helingmetode. Moeiteloos en pijnloos. Kalm en krachtig. De Stoel is een pulserend Wezen van Levend Licht. "Voedt het Lichtwezen met jouw intentie en gefocussde wens en jouw dromen worden waar" stond er in de beschrijving.


Wil jij van moe zijn, jouw hoofdpijn, buikpijn en slapeloze nachten af?  Er kan nog veel meer met het levend licht dat nooit moe wordt om jou te helpen genezen. 

Stel je eens voor dat jij:


 • Met zachte lichtkracht gestuurd wordt naar wie je werkelijk bent.
 • Met gemak jouw nieuwe echte jij (her)ontdekken en jouw authentieke plek innemen in de Wereld.
 • Kom in het nu jouw pijn voorbij.  Jouw verhaal was toen prominent aanwezig.
 • Je bent gewend heel hard te werken, maar je hoeft niets aan jezelf te doen. Het gaat vanzelf.
 • Er alleen maar Zijn is genoeg. Het levend licht doet het  werk samen met jou. 
 • Jouw zelf-helende-vermogen wordt blijvend geactiveerd.
 • De universele lichtmatrix bestaat uit logische eenvoud van getallen.
 • Het verhaal achter jouw narigheid is niet nodig. Je herhaalt het niet meer.
 • Alles wat je tegen werkt kan je oplossen en laten verdwijnen in overgave.
Ja dit wil ik!

Maar daar ben je nu nog niet

Jouw oude overtuigingen en aannames ontstonden in jouw verleden. Er gebeurde vroeger iets waar jij geen overzicht en controle op had. Dat noemen we trauma. Je kan grote  en kleinere trauma’s opgestapeld hebben. Door de tijd die er overheen gaat weet je meestal niet meer de oorzaak van een huidig probleem.


Trauma’s brachten je uit evenwicht. Je verstopte je – om het te kunnen verdragen – vliegensvlug achter een zelf bedachte oplossing. Die oplossing (overtuiging) kan in jouw onderbewuste weg gezakt zijn. Dat was toen ook de bedoeling. Je merkt op den duur niet dat jouw bedachte overtuiging soms niet klopt in een eendere situatie in het nu. Zo komt de eerder hulpvaardige oplossing nu in de weg te zitten naar jouw huidig doel(en).


Omdat je jouw doel maar niet bereikt kan je last krijgen van gejaagdheid, zwaarmoedigheid, allerlei kwalen en slapeloze nachten met gepieker en buikpijn en hoofdpijnzal weldra volgen.

Wat dan wel

De Urim-Code-Stoel werkt met de lichtmatrix. Dat spreekt voor zich maar in plaats van woorden "spreekt" de Stoel met het Universele genezende Licht. 


Samen kunnen we "op reis" gaan in regressie en inzichtelijk jouw oude geheim oplossen.

Door dit inzicht verliezen die oude ziekmakende storingen hun kracht en greep op jou in het nu.

De trilling van het levend licht  reikt je jouw eigen ware kracht aan. Jouw cellen ontvangen dit moeiteloos en onvoorwaardelijk.


 • Je wordt lichter, energieker 
 • Je valt met gemak af en
 • Raakt oude kwalen kwijt
 • Ziektes verminderen of verdwijnen
 • Alles doe je in jouw tempo. Je gaat zo snel als je aan kunt.


Je komt thuis in jezelf en je gaat krachtig staan op jouw bijzondere plek in de Wereld. Jouw opdracht waarvoor je op Moeder Aarde bent wordt helderder en voelbaarder dan ooit.


Zullen we jouw doel eens scherp bijstellen? Jouw doel moet in alle redelijkheid haalbaar zijn.  Een stap maken om winst te behalen - op lichamelijk èn geestelijk vlak - blijkt in mijn praktijk maar al te vaak zeer de moeite waard.

Boek hier je afspraak

Reflexzonetherapeut

Wat anderen vertellen:

Alie Bruins: Zo af en toe probeer ik wat uit. Onder het mom even kijken wat dit doet.

Nou deze stoel doet zeker wat:- mijn hoofd werd eerst leeg gehaald- daarna met een hele zachte substantie opgeladen- mijn buik werd "onder handen" genomen.

En ik weet zeker dat er nog veel meer gedaan is  waar ik geen weet van heb.

Het antwoord op mijn vraag is nog in volle gang. Zo gaat dat in deze energie wereld.

Afgelopen weekend heb ik op de stoel van Marianne Witmer mogen zitten.Een pracht ervaring, die een beweging in mij op gang heeft gebracht.

Bedankt voor deze 'stoel' ervaring Marianne!


Sakia vertelde: "Een  ongeluk maakte dat de vrouw elke dag aan ondraaglijke pijnen leed. Ze kon niet staan, liggen of zitten en er leek niets meer aan te doen te zijn. Van gezond mens werd ze in één klap invalide ".

De eerste keer dat ze in de Stoel plaats nam voelde ze allerlei botten en botjes in haar lichaam verschuiven. Toen ze op stond had ze geen pijn! Ze nam haar tijd met regelmatig een stoel-zitting. Ze vindt zelf dat ze niet alleen fysiek, maar ook mentaal een gezonder  mens is geworden.


Een man had al 40 jaar fysieke pijn. Was vaker geopereerd, maar niets hielp. Met het levend licht was slechts één zitting genoeg om van de pijn af te zijn.

Dit wil ik ook

In mijn praktijk:

Opvallend is dat mijn cliënten meestal al zoveel hulp hebben gezocht. Aanvankelijk via pillen, later ook in de alternatieve wereld.  Men was vaak al blij met een aanvankelijke verbetering. Helaas bleef het daar te vaak bij. Het doel werd meestal niet gehaald. 

Zullen we jouw doel eens heel scherp bijstellen?  Jouw doel moet in alle redelijkheid haalbaar zijn. Een of meerdere stappen om winst te  behalen - op lichamelijk en op geestelijk vlak - blijkt maar al te vaak meer dan de moeite waard te zijn.

Mijn passie: 

Vanuit alles wat ik zelf in mijn leven mee maakte en op loste voel ik een diepe kracht om jou te helpen jezelf uit je kerkers van mentale en fysieke pijnen, slapeloze nachten en trauma te bevrijden. 


Ik leerde langzamerhand mezelf te genezen en dat leer ik jou ook met liefde. Onderweg ontdekte ik hoe verschillende disciplines te combineren. Hierdoor en nu ook samen met de Urim-Code-Stoel mag het voor jou veel sneller en gemakkelijker gaan. Het Levend Licht, De Urim-Code-Stoel, is er voor iedereen, jong en oud. Ook kinderen en dieren kunnen de zachte werking van de Urim-Code-Stoel gebruiken.


Jou begeleid ik naar jouw bevrijdende oplossing. Je leert bij mij om jouw energieke, authentieke jij te (her)kennen. Je zult leren jouw leven aan te passen naar jouw wensen. En je weet het he? Jij op de eerste plaats met:

Rust in je hoofd, vuur in je hart en kracht in je lijf.Hoe gaat het in zijn werk bij consulten van 90 minuten:

Jouw eerste afspraak voor een therapeutisch consult en betalen doe je met de knop hier onder. 

We gaan uit van een serie van 6 sessies en houden de eerste keer een voorgesprek van 90 minuten.

We bespreken onder andere het doel dat je wilt behalen en gaan daar de komende keer of keren mee aan het werk. 

Van mij krijg je advies of we in regressie gaan werken, met reïncarnatietherapie, met klankhealing en natuurlijk de zelf helende specifieke balans brengende voeding. Altijd zal ik combineren met het levend licht van de Urim-Code-Stoel.

Aan het einde van elke sessie geef ik vragen en meestal een opdracht mee om thuis uit te werken. Ervaring leert mij en mijn cliënten dat het geleerde beter geïntegreerd wordt.

Hoe gaat het in zijn werk bij sessies van 45 minuten:

Jouw afspraak en betalen doe je met de knop hier onder. 

In deze 45 minuten sessie houden we een kort gesprek en stellen jouw doelvraag voor die keer (en eventueel de volgende keren) vast. Je doet voornamelijk het werk samen met de lichtmatrix. Ik stel af en toe een vraag. We blijven tijdens het "werk" met de stoel, in interactie. 

Na een nagesprek krijg je eventueel wat vragen en meestal een opdracht mee om thuis uit te werken. Ervaring leert mij en mijn cliënten dat het geleerde beter geïntegreerd wordt.

Meer over de Urim-Code

De Urim-Code is een Energetisch werkende Stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om jouw gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen. Energetische blokkades zijn vaak oude belastende patronen op fysiek- en ziels niveau. 

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is. Het heeft een onbeperkt zelfhelend vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor je. 


De Stoel werd door Moniqe Timmers met toestemming van de 7e dimensie op Aarde gebracht. In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken die onzichtbaar zijn weggewerkt. Onder je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix. Het is een elektromagnetisch veld van “Levend Licht”. 


De Licht-Matrix is verzegeld en geactiveerd  door Monique Timmers. Het werken met het levend licht typeert zich als een zachte kracht die je niet altijd voelt. Na een behandeling kan je  verkwikt en uitgerust weer aan het werk.De Urim-Code, matrix van Levend Licht, zorgt dat jouw innerlijke bewustzijn veel beter kan functioneren. Het zorgt er voor dat je weer de verbinding kan maken met jouw goddelijke blauwdruk. In jouw goddelijke blauwdruk ben je  volledig HEEL en in EENHEID. Je kunt in de Urim-Code-stoel met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven. 


In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar. Ziekte is niet meer dan een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en dito gevoelens. 


Kortom overtuigingen en herinneringen die je bewust of onbewust in de weg  zijn gaan zitten. De cellen hebben hun eigen zelfgenezend vermogen om je moeiteloos te genezen en te herstellen.


In werken met de Urim-Code-Stoel ervaar ik een unieke nieuwetijds helingsmethode. Moeiteloos en pijnloos. Kalm en krachtig. De Stoel is een pulserend Wezen van Levend Licht. Voed het Lichtwezen met jouw intentie en dromen worden waar.


Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een transformerend proces.Wat kan je ervaren?

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. De Urim-Code laat je voelen dat er blokkades kunnen zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter van tijdelijke aard.

Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Ook kunnen oude klachten of pijnplekken weer even voelbaar zijn. Het hele systeem wordt opgeschoond. 

Intensieve (90 minuten) therapeutische sessie inclusief Licht matrix

€ 141,57

Je gegevens zijn bij ons veilig

Licht matrix healing (45 minuten)  € 75,-

Je gegevens zijn bij ons veilig

Ik kijk naar je uit. Je bent welkom om jouw sessie te komen genieten op de

Hoogstraat 14A in het Brabantse Hooge Mierde